|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
27.3.2012 23:36:43   
Leena
Zaha, i moja Esma ima slicanuser posted image

Hanadi, nagovori ga, ima svega, a i lijep je Mostar, malo za udahnuti zraka koji mirise na moreuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2951
27.3.2012 23:37:04   
leona81

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: leona81

ma ne znam, poznavajuci M ona ce padati s ovoga, ipak mi je mozda jos mala ovo ljeto za bicikl? kako ne postoji neki tricikl za tu prelaznu dob- izmedju bebe i djevojcice?

ovaj kao asjin bi bio sigurno dobar i za M... probali smo malo veci ali asji je ipak velik... a ona je lijenjivica pa mi je trebalo nesto da je mogu gurati...

meni nekako izgleda veliko a ovi tricikli premalo, pogotovo plastika ona bi to unistila za 2 dana

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2952
27.3.2012 23:37:39   
Leena

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: shejla

a gdje je radnja sa carter's stvarima u Mostaru????

Hanady koja li si user posted image

u tržnom centru piramida....

sve znam, spremna sam...

user posted image

user posted image user posted image Tintilinić se zove

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2953
27.3.2012 23:39:06   
Visnja RR

ma ne znam, poznavajuci M ona ce padati s ovoga, ipak mi je mozda jos mala ovo ljeto za bicikl? kako ne postoji neki tricikl za tu prelaznu dob- izmedju bebe i djevojcice?

ovaj kao asjin bi bio sigurno dobar i za M... probali smo malo veci ali asji je ipak velik... a ona je lijenjivica pa mi je trebalo nesto da je mogu gurati...

meni nekako izgleda veliko a ovi tricikli premalo, pogotovo plastika ona bi to unistila za 2 dana

pa asji je ovaj sad taman...mozda vec sljedese godine mali... najbolje da odes i prrobas sa M ...vidi sigurno ih ima i u Fisu pema Rajlovcu

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2954
27.3.2012 23:41:36   
Neca xxx

I mene ovo interesuje. user posted image Mi smo carter's stvari dobijali iz Amerike i bas smo zadovoljni. Svi bodiji su nam carter's ili prenatal.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 2955
27.3.2012 23:44:52   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Leena

sve znam, spremna sam...

user posted image

user posted image
evo neco ponavljamo samo za tebeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 2956
28.3.2012 9:06:05   
Neca xxx

sve znam, spremna sam...

user posted image

user posted image
evo neco ponavljamo samo za tebeuser posted image

Hvala! user posted image  Sinoc kada sam ovo pisala, jos uvijek nije bilo vasih odgovora. Bas ste brze. user posted image
Svakako sam planirala napraviti izlet do Mostara ovaj vikend, pa kontam mogla bih spojiti ugodno sa ugodnim. user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2957
28.3.2012 9:23:34   
assmiras

Objave: 5379
Član od: 24.6.2009
Mjesto: Sarajevo
Status: prisutan

Leona,
mi smo Selmi porucili ovakav, super je..... jos ga nije prerasla, jedva dohvati pedale..... A metalni je izdrzljiv i udoban....
ako imas kod koga porucit, bilo bi ti super..... posto nisam sigurna kako funkcionise transport za BiH.
http://www.ebay.de/itm/Puky-Caddy-Touring-CDT-1S-rot-2113-Dreirad-/270859059154?pt=DE_Allesf%C3%BCrsKind_Spielzeug_Kinderfahrzeuge&hash=item3f10753fd2#ht_7629wt_929

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2958
28.3.2012 10:02:03   
škorpija

IZVORNA PORUKA: assmiras

Objave: 5379
Član od: 24.6.2009
Mjesto: Sarajevo
Status: prisutan

Leona,
mi smo Selmi porucili ovakav, super je..... jos ga nije prerasla, jedva dohvati pedale..... A metalni je izdrzljiv i udoban....
ako imas kod koga porucit, bilo bi ti super..... posto nisam sigurna kako funkcionise transport za BiH.
http://www.ebay.de/itm/Puky-Caddy-Touring-CDT-1S-rot-2113-Dreirad-/270859059154?pt=DE_Allesf%C3%BCrsKind_Spielzeug_Kinderfahrzeuge&hash=item3f10753fd2#ht_7629wt_929

imamo isti ovakakav, meni je nepraktičan jer je težak do bola, težak i meni za nositi kad neće da vozi, a još moram i ovu cjevčugu vući, a težak i za dijete da ga pokrene iako je moj malac baš jak. izdržljiv jest, ali praktičan nije, ja sam za plastikanera

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 2959
28.3.2012 10:15:49   
leona81
meni izgleda super, e sad mana je ta tezina jer mi namjeravamo ici u vrtic s ovim ljeti a nema sanse da na pola puta nosim ovo cudo

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2960
28.3.2012 10:15:57   
assmiras

imamo isti ovakakav, meni je nepraktičan jer je težak do bola, težak i meni za nositi kad neće da vozi, a još moram i ovu cjevčugu vući, a težak i za dijete da ga pokrene iako je moj malac baš jak. izdržljiv jest, ali praktičan nije, ja sam za plastikanera

Pa bona nemoj nosit, guraj..... user posted image user posted image

Mi smo pravo zadovoljni.... ja inace nisam ljubitelj ovih plasticnih, nekako me svi podsjecaju na Cinaaaaaaaaa......

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2961
28.3.2012 10:52:53   
marinčii

Hvala, marinci, nasla samuser posted image

drago mi je da sam pomogla,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 2962
28.3.2012 11:58:08   
Lady26
U Konzumu, trokolica za 3+, 69KM, snizene user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2963
28.3.2012 15:03:49   
leona81
ima li u waikikiju slucajno mantilica za curice 3-4, 4-5 godina i koja im je cijena?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2964
29.3.2012 9:34:53   
chuci
treba mi krevet za dijete.
gledala u fisu, naki mi ćoškasti, tamam da se udari jer oko madraca ima daska i baš je ružna obrada.
gledala u belloni, prvo nemaju drveni bijeli što bi meni najbolje odgovaralo, a drugo bijeli koji imaju je 400 km što mi je puno, i to bez madraca
gledala u udobnosti isto nemaju bijeli, a mm se ne sviđaju, kaže naki ružni

gdje još da pogledam

trabe mi bijeli

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2965
29.3.2012 9:40:38   
Malenaoduvijek
chuci jesi gledala u nobilu na otoci najbolje da ih nazoves i pitas oni imaju madrace a znam da rade po narudzbi krevete ali ne znam za male.

i u expo u kiseljaku mozda jos

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2966
29.3.2012 9:43:04   
Miimy
Bjeli krevetica raznih nijansi ima u Amku na Mojmilu ja gledala prije jedno mjesec dana al su i cjene onako povisoke.... Sretnooooo

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 2967
29.3.2012 9:45:10   
Hurma
ADAX tito!!! ja imam krevetic od sina kupljen u cileku u super je stanju, iskoristicemo ga i za drugu bebu abd, ali sinoc kad ugledah par njih u adax-u... mmmmmmmmmm user posted image user posted image

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 2968
29.3.2012 9:49:48   
bellla
prosle godine u aprilu mi smo kupili djevojcici bijeli krevetic u onoj radnji za bebe na Socijalnom,(blizu Azela) krevetic i madrac 250km,super je,bas je bila potraznja za njim,mi smo ga cekali,a ispred nosa nam ga pokupila jedna poznata Tv voditeljicauser posted image

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2969
29.3.2012 9:50:50   
chuci
aaa
niste me shvatile ne treba mi krevetić
to imam od ajše
ali je ona velikodušno bebi rekla prepustiti krevetić pa hoću njoj da kupim veliki krevet za jednu osobu.
onaj neki normalnih dimenzija što bi teoretski i jedna odrasla osoba mogla spavati u njemu. poželjno bi bilo da ima neku zaštitu ali možemo to i mi improvizirati

ono u stilu formule u čileku, ali da nije ba toliko skupo.
dolazi u obzir i neki krevet samo za djevojčice ali bi najradije bijeli

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2970
29.3.2012 9:52:16   
Malenaoduvijek
chuci jesi gledala u nobilu na otoci najbolje da ih nazoves i pitas oni imaju madrace a znam da rade po narudzbi krevete ali ne znam za male.

i u expo u kiseljaku mozda jos

evo ja ti ponavljam oni imaju krevete za odrasle

< Poruku je uredio MALA1994 -- 29.3.2012 9:53:16 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 2971
29.3.2012 9:52:17   
leona81
@chuci mi uzeli u udobnosti bijeli a boju ladice biras sama, odlican - forma ideale

http://www.formaideale.rs/artikal/element-decije-sobe-dsm-fioka-za-krevet-b90/

evo ga, nije bio uopste skup, mislim da je kostao 275 sa latoflexom i podnicom, plus madrac uzeli u jysku oko 100je, sve ukupno nas je doslo manje od 400

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2972
29.3.2012 10:01:00   
new mama

ima li u waikikiju slucajno mantilica za curice 3-4, 4-5 godina i koja im je cijena?

Ja sam bila prije dvije sedmice i vec je bilo ,a cijena im je bila od 50-70 kmuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2973
29.3.2012 10:11:30   
babina beba
IZVORNA PORUKA: chuci

treba mi krevet za dijete.
gledala u fisu, naki mi ćoškasti, tamam da se udari jer oko madraca ima daska i baš je ružna obrada.
gledala u belloni, prvo nemaju drveni bijeli što bi meni najbolje odgovaralo, a drugo bijeli koji imaju je 400 km što mi je puno, i to bez madraca
gledala u udobnosti isto nemaju bijeli, a mm se ne sviđaju, kaže naki ružni

gdje još da pogledam

trabe mi bijeli

Jysk kod Wise, imaju drveni ona boja bijelog bora nisu coskasti vec zaobljeni coskovi. Mi smo kupili vecoj sa onom ladicom dole i dva madraca, podnice i nadmadraci  nas doslo oko 600 KM ali zato smo rijesili problem kad akb i bebaca pocne na vecem spavati, samo joj izvucemo ovu ladicu dole i nema padanja!

< Poruku je uredio babina beba -- 29.3.2012 10:12:03 >

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2974
29.3.2012 10:18:08   
leona81

IZVORNA PORUKA: new mama

Ja sam bila prije dvije sedmice i vec je bilo ,a cijena im je bila od 50-70 kmuser posted image

a znas li ima li jos onih snizenih od prije, znamd a je bio sivi nekih 26 KM?

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 2975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *