Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Škorpija, izmjeriš obim glavice. Saljem vam na pp, samo da dođem malo sebi, upravo sam doputovala iz mostara
jesi bila u radnji sa carter's stavrima...deteljana izvješatj očekujem vazdan te čekam
Iskreno, za djecake nisam bas gledala, mada sam vidjela da su im bodici na snizenju, tu je bilo i muskih i zenskih... A za curice su stvari preprepremedene, nema cega nema, haljinica kakvih pozelis... A, meni sveki dala lovu da kupim od nje nesto Esmi, pa sam kupila ova dva kompletica (ima slicna dva za 18 mj. od prosle god i jos ih nosi, ali ce uskoro biti mali):
plavi je bio 18 KM, ovaj rozi 26 KM
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
@Visnja od koliko god je ovaj bicikl, je li rano za moju M? mi smo mislili nesto kao tricikl ali sve do 3 godine nasla sam ovaj, na njemu pise od 3 godine ali se meni ovo cini malo za M? http://www.ekupi.ba/TRICIKL-192248.aspx
Iskreno, za djecake nisam bas gledala, mada sam vidjela da su im bodici na snizenju, tu je bilo i muskih i zenskih... A za curice su stvari preprepremedene, nema cega nema, haljinica kakvih pozelis... A, meni sveki dala lovu da kupim od nje nesto Esmi, pa sam kupila ova dva kompletica (ima slicna dva za 18 mj. od prosle god i jos ih nosi, ali ce uskoro biti mali):
plavi je bio 18 KM, ovaj rozi 26 KM
jao premdeno
pa uopšte nisu skupi komletići
hej ovaj drugi mi je posebno meden...
ojjjjjjjjjj...ne gine mi nego u Mostar majkemi...ne mogu ja to propustiti
@Visnja od koliko god je ovaj bicikl, je li rano za moju M? mi smo mislili nesto kao tricikl ali sve do 3 godine nasla sam ovaj, na njemu pise od 3 godine ali se meni ovo cini malo za M? http://www.ekupi.ba/TRICIKL-192248.aspx
ovo i jeste malo za nju.... moja je ovo prerasla eno ga u garaži sara će ga trljat kada dođe
ovakav kao kod višnje ud rugim bojama sada f voza a velika ima BMX veliki, skino joj babo i pomoćne i maltretira je
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
žene gdje ima kupiti naljepnica za majice ono što se peglom zalijepe, sa dječijim motivima, A. ima puno majica sa neperivim flekicama, a kvalitetne su, kontam kupiti te naljepnice i poljpiti ih po flekama . eto još samo da mi kažete gdje ima naljepnica
škorpija, bilo je u papagajci, ne znam ima li jos uvijek
hanady, da vidis tek haljinice svecane, divne su! A cijene su ok skroz, jos ima tona nekih stvarcica na snizenju 30 %, samo sam ja usla na pauzi, morala se vratiti na posao i svi me cekali, pa nisam mogla bas prebirati
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
ma ne znam, poznavajuci M ona ce padati s ovoga, ipak mi je mozda jos mala ovo ljeto za bicikl? kako ne postoji neki tricikl za tu prelaznu dob- izmedju bebe i djevojcice?
ovaj kao asjin bi bio sigurno dobar i za M... probali smo malo veci ali asji je ipak velik... a ona je lijenjivica pa mi je trebalo nesto da je mogu gurati...
škorpija, bilo je u papagajci, ne znam ima li jos uvijek
hanady, da vidis tek haljinice svecane, divne su! A cijene su ok skroz, jos ima tona nekih stvarcica na snizenju 30 %, samo sam ja usla na pauzi, morala se vratiti na posao i svi me cekali, pa nisam mogla bas prebirati
jaoooooooooo
sad si me skroz zadeverala....
a imama i tri vrlo vrlo bitna rođkasa tuđa.... možda bi mi se i isplatilo da muža smuntam da me dovede na ručal u mostar za vikend recimo
u tržnom centru piramida....
sve znam, spremna sam...