Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
malo je deblji nije kao mantil za odrasle ono samo jedan sloj i podstava, nego je podstavljen i ima neki filc unutra ali nije debeo kao zimska gardaroba.
velika prodavnica igracaka na grbavici... preko puta mrkve i onih kafica... malo prije OHR-a i trolejbuske stanice... ja sam tamo uzela prije par mjeseci....
velika prodavnica igracaka na grbavici... preko puta mrkve i onih kafica... malo prije OHR-a i trolejbuske stanice... ja sam tamo uzela prije par mjeseci....
i mi smo tu kupili nedavno šator-kućicu.
Mi smo naleteli na neki sator autic i mojoj šici se nije svidjela, kakva je ta vasa, koje boje i koliko love? Kod moje male slabo sta moze da prodje sto nije roze ili ljubicanstveno...