Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jel neko zna gdje mogu kupiti Dora svjecicu za tortu treba nam broj 3.
netko je neki dan tražio neki alat za fondat i mislim da sam u toj grupi vidjela da ima i dora i svih ostalih likova za torte.e sad jesu li figurice ili svijeće ,ne znam. ja sam baš danas na fb vidjela dora svijeću ali samo dora nema uz nju broj 3.jedino da kupiš 3 dore i poredaš jedna uz drugu
A mene zanima gdje mogu kupiti neke lijepe rođendanske svijeće za dječake ( broj 2 ),po mogućnosti lik Mikija ili Pocoya ili bilo šta drugo,samo da je slatko :) Može i svijeća u obliku nekog autića,whatever...
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
A mene zanima gdje mogu kupiti neke lijepe rođendanske svijeće za dječake ( broj 2 ),po mogućnosti lik Mikija ili Pocoya ili bilo šta drugo,samo da je slatko :) Može i svijeća u obliku nekog autića,whatever...
Gdje mogu kupiti tanje vrece za spavanje za uzrast do 2 god? Hitno je! Hvala
U Djecijem svijetu na Ciglanama/Husrefa Redzica ...oglasavaju se kod nas (pa imas njihov telefon mozes nazvati i pitati)... vidjla sam prelijepe vrece tanje za spavanje
Gdje mogu kupiti tanje vrece za spavanje za uzrast do 2 god? Hitno je! Hvala
U Djecijem svijetu na Ciglanama/Husrefa Redzica ...oglasavaju se kod nas (pa imas njihov telefon mozes nazvati i pitati)... vidjla sam prelijepe vrece tanje za spavanje
Jel neko zna gdje mogu kupiti Dora svjecicu za tortu treba nam broj 3.
netko je neki dan tražio neki alat za fondat i mislim da sam u toj grupi vidjela da ima i dora i svih ostalih likova za torte.e sad jesu li figurice ili svijeće ,ne znam. ja sam baš danas na fb vidjela dora svijeću ali samo dora nema uz nju broj 3.jedino da kupiš 3 dore i poredaš jedna uz drugu
jel mozda znas gdje ja sam na Fb nasla figuricu nije svjecica nemora biti broj samo da se moze puhnuti ....
bella a zašto bijela imaš u lindexu divnu svijetlo rozu...sa nactnanim crnim sitnim detaljima i kaišom taknim lakiranim...oko 50 Km je...al ja sma sva u fazonu nje...ima broj i za veću djecu...mislim da će moje starije dijete biti u toj za rođkas
možda ima i neka vijela, al znam da ima ova roza i dvije prelijepe u srebrenim.sivim tonovima...
vidi lindex stranicu...obično sve sa stranice nađeš i kod nas