Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ako znate javite gdje je lokacija... voljela bih je ošajcovati uživo prije nego je kupim
< Poruku je uredio Hanady RR -- 5.5.2012 21:22:59 >
Uglavnom isto izgleda, ima raznih boja, i nekih sarenih, kao Disney kolekcija.... A ako i nema, oni u radnji mogu poruciti koju god hoces od Graco, Maxi Cosy, Roemer... imaju kataloge i proberes koju hoces. Tako je nama rekao ciko
moje sure imaju bubu ...na ovaj fol...poslije im ostane smao boster...i lagane su...one nemu dole onu bazu a nemaju ni izofix...al su sigurne...mislim bez obzira na to imaju svoju fukciju
e samo imaju jednu manu, nemaju nitne kod vrata nego se navlače kao majice, ali fino se razvlače oko vrata i nama to nikad nije bio problem, u almi ras pojma nemam, ne znam je li imaju tako velike brojeve, u tržnim centrima nemaju sigurno, ne znam da li ima velikih brojeva baš u njihovoj brand radnji
imaju dvije vrste, onaj mekši ali deblji i onaj tanji, kao prugasti pamuk, ako znaš na šta mislim
e samo imaju jednu manu, nemaju nitne kod vrata nego se navlače kao majice, ali fino se razvlače oko vrata i nama to nikad nije bio problem, u almi ras pojma nemam, ne znam je li imaju tako velike brojeve, u tržnim centrima nemaju sigurno, ne znam da li ima velikih brojeva baš u njihovoj brand radnji
Ja sam neki dan uzimala u FIS-u ovdje kod nas bodije, doduse meni su trebali sa kratkim rukavima pa nisam ni gledala ima li ovih bez rukava. Placala ih, mislim, oko 6KM. Pamuk je super, mekan, kvalitetan (pise da je BH proizvod) i imaju nitnu. Ja odusevljena. I da, veci su brojevi...bas je bilo izbora.