Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
već danima tražim rukavice, skijaške, najbolje sa jednim prstom, za tri godine, pomozite nema gdje nisam tražila, svugdje mi kažu bilo-ali se rasprodalo, ili ima ali roze ili ljubičaste, a ne uklapa nam se to u outfit
bila je gomila rukavica skijaskiih za djevojcice ... bas te kakve trazis škorpija u BBI u Northland-u ... kad udjes sa desne strane ... na gomili ... ali nisam sigurna za cijene mozda 30-ak km bile su marke Brugi
ima i za djecake ... ja kontala kupiti .. ali odustaa ... jos mu mogu one od prose godine ... ai sam to vidjea ima i 20 dana ... ne znam kakva je situacija trenutno
već danima tražim rukavice, skijaške, najbolje sa jednim prstom, za tri godine, pomozite nema gdje nisam tražila, svugdje mi kažu bilo-ali se rasprodalo, ili ima ali roze ili ljubičaste, a ne uklapa nam se to u outfit
škorpija, pogledaj obavezno u lindexu ili intersportu u mercatoru...sigurno tamo imas odličnih skijaških sa jednim prstom, pravo su dugačke i imaju ona kaiščić da se stegne preko zgloba da ne spadaju i snijeg nema šanse da ulazi jer su do haman do laktova rukavice ..odlične ..Thinsulate marka čini mi se
Imas u BBI na cini mi se drugom spratu... radnje sa skijaskom opremom i slicnim dzidzama... bilo bas veliko snizenje ... a imas i na autopijaci ... 5 km
meni jos uvijek trebaju stramplice, neke malo svecanije i baletankice........gdje da to nadjem
Pretpostavljam da si ti u Sarajevu, pa ti ne mogu baš pomoći. Kod nas u BL ima butik Čarapko, ima super štramplica za odrasle i za djecu, vjerovatno takav neki sličan imate i vi. Imate li Didaco? Oni su kao parfimerija,ali uvoze neke super fancy štramplice za curice. Ja sam svojoj kad je slavila rođendan kupila preslatke štramplice sa malim roze satenskim vrpcama koje se vežu u mašnu oko zgloba.
meni jos uvijek trebaju stramplice, neke malo svecanije i baletankice........gdje da to nadjem
ima na vie mjesta od 4 do 13 KM,
evo gdje ja uzimam u Robotu, Bingu ili Konzumu, to su golden lady dječije imaju tanje, imaju grilon, odlične, a ima i u Skenderiji radnja sa veom, i ima čarapa, imaju i dječije, ja sam Lali za rođendan uzela, na snienju 11 KM, ali nisu preivjele igraonu, a ima i ove u Didako radnji u Ferhadiji
ima na vie mjesta od 4 do 13 KM,
evo gdje ja uzimam u Robotu, Bingu ili Konzumu, to su golden lady dječije imaju tanje, imaju grilon, odlične, a ima i u Skenderiji radnja sa veom, i ima čarapa, imaju i dječije, ja sam Lali za rođendan uzela, na snienju 11 KM, ali nisu preivjele igraonu, a ima i ove u Didako radnji u Ferhadiji
uz ovu haljinu u robotu imaš brat bratu najmanje 5 modela, da biraš, robot u Rajlovcu, najskuplje 5 KM
uz ovu haljinu idu jednobojne... ha sive tamnije il svijetle, bordo iste ovakve, u škafi more jednobojnih glat štrampli reko bi grilonka a nisu nego debele...po 3 i 90 KM
a baletanke...bogami crne najbolje il srebrene...
a imaš u škafi one kolekcije krune i šnalice i dždiže...uzemš jedna komlet u kome ima samo raif srebrena dijadema i eto ga..ne treba previše...nadždiažt ćeš dijete
samo kad kreneš po štrample ponesi haljinu da potrefiš nijansu...nisma jednom