Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pa baletanke, mozes izabrati boju koju hoces, mi smo satenske roze sa vrpcama, cijena 10 KM..nama je pokupljeno u Tuzli, ali ona salje postom. Ali ti ako slavite unutra..nisu za setnju mozes naruciti samo da su uz kombinaciju, naravno bez vrpci...divno izgledaju.
Pa baletanke, mozes izabrati boju koju hoces, mi smo satenske roze sa vrpcama, cijena 10 KM..nama je pokupljeno u Tuzli, ali ona salje postom. Ali ti ako slavite unutra..nisu za setnju mozes naruciti samo da su uz kombinaciju, naravno bez vrpci...divno izgledaju.
pisi broj molim te, ako sutra ne nadjem da vidim ima li sanse da stignu do nedjelje
Ako se sjetiš, javi mi , molim te! Moja mama kontala da mu proba sašiti ali kada je vidjela "šizike", žena odustala. A on je jutros došao na ideju da zove moju tetku u njemačku da mu tamo kupi "odelove".
meni jos uvijek trebaju stramplice, neke malo svecanije i baletankice........gdje da to nadjem
Ja sam ih sasvim slucajno nasla i INTEREX-u na odjelu blizu AlmaRas, milsim da bile oko 4KM. A baletankice potrazi u Sentadi radnja djecije opreme...
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**