Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
super je...ne znam da li ima ovo kod nas, nema garant...a meni treba onaj u kuci za igranje
Vjerovatno ce imati jer mi smo nase kupili u Jyski ;) svake godine se pojave pred ljeto ;) a prakticno, duzine je mozda nekih 40 cm, okruglo mozda ima pi 10 cm... plus kesicu dobijes ma krasno ;)
A taj za igranje ja imam dva, jedan princess a drugi sarenko a uzet je princess bas u jyski pa pogledaj tamo ;)
Leona mi smo kupili u Robotu Rajlovac divan princess dvorac (35 KM), sav je u stilu dvorca (nije prevelik - fino stane u dječiju sobu). To je mjesto beskrajne igre. Ponekad i mama svrati u dvorac do princeze . Ovaj za more je malo drugačiji i super je za vani, dok je ovaj kod nas više za igre u kući, bašti, terasi, itd, jer se skroz zatvara, ima prozore i vrata
MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
facebook malena.
lijepo bi bilo imati clanice rr i na facebooku.neznam na koju temu da postavim.pa sta mislite ovako.mi je koje zelimo da se medjusobno dodajemo na fb da dodamo komentar da posaljemo pp.da ne bih slala pp poruke nekima koji ne zele da mjesaju rr i fb.
zelim nove prijatelje (76%)
ne zelim clanice rr na fb (24%)
Broj svih glasova: 108
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!