Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gdje kupujete one uske hlačice.farmerkice za bebe, sa nogavicama uskim
imaš u oviese na sniženju samo da znaš
I uvijek se slomim trazeci pantalone u koje moze uci...
Tajra sad me zabrinu ... Ma meni onako na oko baš slatke, lijepo ih vidjeti na curicama hehe...a ova moja nije neka buca, možda bi joj i mogle pojma nemam...
I uvijek se slomim trazeci pantalone u koje moze uci...
Tajra sad me zabrinu ... Ma meni onako na oko baš slatke, lijepo ih vidjeti na curicama hehe...a ova moja nije neka buca, možda bi joj i mogle pojma nemam...
Ja zadnjih mjesec dana ulazim u radnje sa dječijom odjećom i s vrata ih pitam imate li pantalone za djevojčice vel 6 godina, a da nisu mrkva model, svi samo odmahuju glavom . Mi čak i kada se uvučemo u njih (na guranje ) djeluje mi kao da dijete disati ne može, valjda malo krupnija
@tajra i ja cula negdje pa mi tako najlakse opisati kad želim reći sta neću u radnji @mama alma vidiš toga se nisam sjetila, kako je krenulo sa ponudom ovih standardnih modela, to ce mi biti jedna od opcija
mene interesuje jel neko nesto mozda narucivao sa one BIMACO stranice na internetu mislim da su iz Sirokog Brjega i jeste li zadovoljni .. ja gledala neku lezaljku za bebu, s usput ako znate gdje ima povoljni lezaljki molim vas preporuku....
mene interesuje jel neko nesto mozda narucivao sa one BIMACO stranice na internetu mislim da su iz Sirokog Brjega i jeste li zadovoljni .. ja gledala neku lezaljku za bebu, s usput ako znate gdje ima povoljni lezaljki molim vas preporuku....
jesam ja,stvari su super,dobijes na kucnu adresu,kada je iznos veci od 100 KM sve regularno,sve super
U Fis-u u Rajlovcu, mislim da je 15-tak KM...Mi ga imamo i pun je igracaka...extra stvar
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**