Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj hvala ti, srce si Ja mislila na piku samo polovno prodaju Bas su fensi, a i jeftiniji su nego sto sam mislila, jeee!! Pa ja svoj obicni bez displeja skoro ovoliko platila... Eh kako je to tuzno, uvijek drugima kupujemo stvari koje sebi ne "mozemo" priustiti.. Uglavnom, puno ti, puno hvalaa
Joj hvala ti, srce si Ja mislila na piku samo polovno prodaju Bas su fensi, a i jeftiniji su nego sto sam mislila, jeee!! Pa ja svoj obicni bez displeja skoro ovoliko platila... Eh kako je to tuzno, uvijek drugima kupujemo stvari koje sebi ne "mozemo" priustiti.. Uglavnom, puno ti, puno hvalaa
Drago mi je da sam mogla pomoci. A moze se na piku naci super novih stvarcica, i to sa ustedom od 50%. Zadnje sto sam ja kupila jesu nove Froddo cizmice za moju djevojcicu po cijeni od 40KM, a ovdje sam joj skoro toliko pape placala
jao ljudi kupila sam divne stvari u exclusivu, cijela kolekcija snjeguljica je snizena, uzeli smo jednu torbicu - kao neseser, a imamo i pernicu otprije, i magnete za frizider, torbe za velike curice su oko 8 KM i fenomenalne su...ima manjih torbica isto divnih:) flomasteri dvostrani carioca, koji se peru samo s vodom sa odjece, snizeni su na 2 KM i nesto...
nasla sam racun, torbica nasa je 6,90 a ta velika 8,90 magneti 1,50, flomasteri su 2,95 ima ih 10, i s jedne strane debeli s druge tanki:) divniii i plastelin koji moze cak i pojesti, nije stetan, 5,35
nema na cemu, zaboravila sam reci da imaju i nesesere, pa one kao tvrda kutija koja kad se otvori ima pregrade i ladice na izvlacenje za gumice i snale, i ima i kanta za djecju sobu koja se moze koristiti u druge svrhe, sve set snjeguljice koji je snizen:)
zna li ko gdje se imaju kupiti one kao deblje "prskalice" (nemam pojma kako se zovu ) na tortu što se stave, bliži nam se rođendan pa bih voljela i to da imam, dledala sam po tržnim centrima al nisam nigdje uspjela da nađem
imas carioca debele 4 kom ili 6 kom u exclusivu, debeli su, lako ih drze i maleni, perivi s vodom i nisu otrovni, mi smo imali obje vrste...takodjer imas debele vostane koje su oblozene drvetom i veliko siljalo koje dodje uz njih, bas su za manju djecu
jao ljudi kupila sam divne stvari u exclusivu, cijela kolekcija snjeguljica je snizena, uzeli smo jednu torbicu - kao neseser, a imamo i pernicu otprije, i magnete za frizider, torbe za velike curice su oko 8 KM i fenomenalne su...ima manjih torbica isto divnih:) flomasteri dvostrani carioca, koji se peru samo s vodom sa odjece, snizeni su na 2 KM i nesto...
Gdje dodje ovaj exclisiv?? Mozak mi stao, poznato mi, a nemam pojma. Ovo je ocito trudnicka zaboravnost
zna li ko gdje se imaju kupiti one kao deblje "prskalice" (nemam pojma kako se zovu ) na tortu što se stave, bliži nam se rođendan pa bih voljela i to da imam, dledala sam po tržnim centrima al nisam nigdje uspjela da nađem
ovaj gore komentar je bio odgovor za ovo pitanje :D
Hvala za info..ja sam maloprije za svog dječaka kupila flomastere,gumice,olovke,sveske....a za mene magnete (kad nema drugih osim snj,) Bila sam u ovom exs.kod R.banke