Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uh, drage moje, meni muz jos bebu uspavljuje. Izrastao iz one vrece za spavanje, a jos necu da ga pokrivam jorgnom jer se pokriva po glavi.. Zna li neko gdje ima toplih vreca za spavanje od 6 mj. i navise? I da nisu kineske.. Hvala vam unaprijed na odgovoru!
Majka Tereza vreca za spavanje imas u FIS-u, Amku na Mojmilu, Marsu na Stupu- to je ono sto ja znam i nisu preskupe. A imas temu vrece za spavanje, pa zenice su i tamo spominjale neke prodavnic. Edit: Ja ovo napisah racunajuci da si u Sa
moja kuma je kupila D haljinicu, da je za rodjendan obuce, sad nam trebaju stramplice i baletankice, baletanke bih crne il srebrne il bijele, a strample one sljokicaste,sto vise da sljaste ,mogu crne,crvene,srebrne, znate gdje ima da ne obilazim redom
mislim da u merkatoru ima kesica onih dugih balona za pravljenje životinja i pumpica u setu. Barem je bilo prošle godine. Tamo smo uzeli i natpise Happy Birthday tada. BILO JE winnie the POOH i Kitty tada.
Drag moje,posto nam dolazi akB beba uskoro, a problem je mali stan, mislila sam da kupim one plasticne kutije ili stalazice za stvari.Zna li neko gdje ima povoljnih plastičnih kutija i finih za tu svrhu.
te kutijice ima u obiju raznih velicina ja sam uzimala srednje velicne i bas fino u njih carapice,platnene pelene slozis sve ti mozeb stati oko5:50 km su bila ali su jako kvalitetne
drage mama imaju u FIS-rajlovac po 3.80 KM super kartonske kutijice raznih dezena i za djecu i za odrasle hehe,mogu posluzit za igracke,a i za odlaganje nekih sitnica super su,eto cisto da vas informisem posto zaplicem po kuci od igracka a mislim d aje i kod vas slicna situacija, pozz
Znate li gdje se u Sarajevu pune toneri za printere povoljno
Mamma mumi do sada sam najpovoljnije prošla sa toner.ba, nalaze se na adresi Čobanija 1, a pri tome su neizmjerno ljubazni. Neki dan su mi printer bez naknade popravili kao nije ništa malo se zamrljalo, prvi put da mi neko nešto debelo ne naplati. Za stalne klijente imaju uvijek neke popuste.
Imas u Rajlovcu i to bas puno izbora. Kad ides od Stupa, prodjes skretanje za Robot, ides jos malo, na desnoj strani ima ogroman plac sa skijama uglavnom i jos nekim dzidzama. S tim da imas mogucnost zamjene kad dijete preraste. Recimo nama su sad na Vlasicu zamijenili maloj pancerice za veci broj besplatno. I to su ove nove bolje 10 puta od starih, ali tako valjda rade. Tu istu mogucnost daju i skole skijanaj pa provjeri.
gdje bih mogla kupiti kvalitetne, polovne djecije skije za pocetnike (120cm sa pancericama br32) sa svim pratecim dodacima?
Imas u Rajlovcu i to bas puno izbora. Kad ides od Stupa, prodjes skretanje za Robot, ides jos malo, na desnoj strani ima ogroman plac sa skijama uglavnom i jos nekim dzidzama. S tim da imas mogucnost zamjene kad dijete preraste. Recimo nama su sad na Vlasicu zamijenili maloj pancerice za veci broj besplatno. I to su ove nove bolje 10 puta od starih, ali tako valjda rade. Tu istu mogucnost daju i skole skijanaj pa provjeri.
hvala Miracle*3...bas korisna informacija...
zna li neko gdje mogu naci video alarm za bebu, kuma mi se porodila, pa bih da kupimo nesto onako finije Koja je cijena? ja tacno ne znam gdje da trazim, u BBI centru nisam vidjela da ima, TL haman prazan.. Neko je napisao da ima u robotu ali davno, ja ih tamo nisam vidjela. Ako niko nee zna onda mi molim vas dajte neki prijedlog sta kupiti nekom ko ima sve???
mislim da u merkatoru ima kesica onih dugih balona za pravljenje životinja i pumpica u setu. Barem je bilo prošle godine. Tamo smo uzeli i natpise Happy Birthday tada. BILO JE winnie the POOH i Kitty tada.
nazalost nema u mercatoru :( ne znam gdje jos da pogledam?
Drag moje,posto nam dolazi akB beba uskoro, a problem je mali stan, mislila sam da kupim one plasticne kutije ili stalazice za stvari.Zna li neko gdje ima povoljnih plastičnih kutija i finih za tu svrhu.
Trenutno imas snizenje svih plasticnih kutija i korpi 20-40% u JYSK-u. Mi smo bas kupili onu divnu sa tockicima za igracke, odlicna je. Imas ponudu i na internetu ( http://www.jysk.ba/ )
< Poruku je uredio jenny_z -- 30.1.2012 16:48:47 >
sniženja u jysk-u se mijenjaju utorkom. tako da danas idi kupiti. iako će možda sutra kad izađe novi katalog biti još veće sniženje, nikad se ne zna. možda da pitaš radnike hoće li korpe biti i u novom katalogu i kakava će biti ponuda.