Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
škoprijo, imasu intersportu gumene čizme - dole gumene, a gore je nekakav drugi materijal i futrovane su meni djeluju pravo toplo i lijepo...imaju sad i oni snizenje, nisu sigurno 12KM ali mislim da nisu ni skupe... dalje, imas gumene u BBI u onoj radnji Lakonogi (jel se tako zove, gdje ima i IANA ),,mi smo tamo nase kupili prosle godine i kostale su oko 30KM..sigurno su sada snizene..
jeste, u Zenici postoji al me interesuje ima li u sa? imaju divan djecji vec, bodije, pidzame...
Ima teta na pijaci cigalne...tamo u djelu gdje s ekupuje povrće i voće domaće do ''seljaka'' al samo randim dnaim i rano ujutro bude tu...ja sm aje nekoliko puta stigla oko 8...njadalje do 8.30 ujutro Ima super stavri, povoljne i meni zaista mnogo bolje rublje za djecu
u fisu je bilo predivnih fotelja, cijele su od spužve, lagane i praktično neuništive, mi kupili prije 1,5 godinu i još je živa, samo perem navalaku, a iskoristili smo je maksimalno, jedno vrijeme je tio da jede samo ako sjedi na svojoj fotelji
evo ovakva
Joooooj što sam sladak, med mali
Ima teta na pijaci cigalne...tamo u djelu gdje s ekupuje povrće i voće domaće do ''seljaka'' al samo randim dnaim i rano ujutro bude tu...ja sm aje nekoliko puta stigla oko 8...njadalje do 8.30 ujutro Ima super stavri, povoljne i meni zaista mnogo bolje rublje za djecu
kakve su cijene? jel ima ona i za odrasle stvari ili samo za djecu? kako da prepoznam stand?
kakve su cijene? jel ima ona i za odrasle stvari ili samo za djecu? kako da prepoznam stand?
samo ta teta prodaje vešove u tom djelu pijace...znači smao voće i povrće i ona tamo na karju... eh sad kako je poznati...začudiš s eoptkuda takva godpođa na tom mejstu...al zaista em je prleijap em preuredna em sva tip .top a za odrasle ima povrmeeno potkošulja i pidžama...a bokeserica i dnjih vešiva za žene ima uvijek... za djecu ima bodića i potkošulja i gaćica...
cijene sitnica... vjeruj d ams abodiće po 3 Km sati kupovala kod nje... gaćice po 2 km, potkošulje po 3 km ...
prodavnica Jasmil na Dobrinji (kod dm-a) ima divnih gacica i podkosuljica po 4KM, kvalitetne, udobne, to je ista fabrika kao extreme intimo rublje, samo je ovo kao neka klasicna linija. ima i za odrasle, topla preporuka, ja i za sebe i za djecu tamo kupujem!
Molim vas pomozite , je li moguce da u gradu nema pidzama iz jednog dijela za djecaka?Obisla sam pola grada, prodavacice mi kazu kako se to rijetko trazi, ja ostala u cudu
Orchestra, na dolac malti, imaju takvih pidzamica, oko 15-tak KM, ali bez stopala su dole, znaci nogice bose.