Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Molim vas pomozite , je li moguce da u gradu nema pidzama iz jednog dijela za djecaka?Obisla sam pola grada, prodavacice mi kazu kako se to rijetko trazi, ja ostala u cudu
za koliki uzrast?
danas sam ja u Mercatoru vidjela po 10 Km,50% snizene
danas sam ja u Mercatoru vidjela po 10 Km,50% snizene
Jel znate da li u cileku ima kupiti samo posteljina za beby krevetic i kakve su cijene, kao i za veliki krevet???
Ima. I nisu jeftini, cijene su u skladu sa svim ostalim u njihovim prodavnicama. Mislim da je oko 80KM ona za veliki krevet. Bilo je snizenje do 31.12. 40%, ali provjeri, mozda jos uvijek traje, ipak su svuda snizenja.
Jel znate da li u cileku ima kupiti samo posteljina za beby krevetic i kakve su cijene, kao i za veliki krevet???
Ima. I nisu jeftini, cijene su u skladu sa svim ostalim u njihovim prodavnicama. Mislim da je oko 80KM ona za veliki krevet. Bilo je snizenje do 31.12. 40%, ali provjeri, mozda jos uvijek traje, ipak su svuda snizenja.
Hvala puno...
Ja sam u vrtuljku kupila veliku posteljinu Filmar -krep, sinu- plava sa nekim brojevima po sebi i baš mi je fina i mekana, a bilo je i bebi posteljina, ova velika je bila 30 KM a ne znam koliko su male, a imaš dosta izbora i u Jysku čini mi se..
budem još pogledala, svima sam razglasila da mi traže
ako ne noa vi ste nam poslijednja nada
emmy je na prošlom baby bazaru prodavala nove 2-3 komada crnih lakiranih prelijepi cipelica u tim brojevima...možda da joj PP pošalješ nešto s ene sjećam jesu otišle...
i ja gdje god sam pitala nema tako mali broj ma mogle bi nama i bijele uz ovu haljinicu samo se pitam što li se ovoliko patim oko cipelica, kad ona ne hoda već puže....čim krene sa puzanjem odmah sve skida s nogu a opet kako će biti bosa
budem još pogledala, svima sam razglasila da mi traže
ako ne noa vi ste nam poslijednja nada
emmy je na prošlom baby bazaru prodavala nove 2-3 komada crnih lakiranih prelijepi cipelica u tim brojevima...možda da joj PP pošalješ nešto s ene sjećam jesu otišle...
u pravu si Hanady bilo je kod Emmy ja sam kukala gdje je zena bila kad smo mi trazili
i ja gdje god sam pitala nema tako mali broj ma mogle bi nama i bijele uz ovu haljinicu samo se pitam što li se ovoliko patim oko cipelica, kad ona ne hoda već puže....čim krene sa puzanjem odmah sve skida s nogu a opet kako će biti bosa
e onda vama mogu i one nehodalice a one bi se mogle naci ja sam N. za prvi rođendan kupovala u TL zlatne al njen br je bio 18
eh ja sma sad na Bb pordala broj 21...ma više 20 zlatne...mi smo uz haljinu kombinovale zlatne farah za rođkas...smao za slikanja i ond aih sara obula za svoj rpvi rođkas...smao za slikanja a grad sam prevrnula trežeći bijele ili crne i ne anđoh i uzememo zaltne.. sad sma ih na BB dala jednoj forumašici našoj...u kutiji ih žena od mene kupila
što hoću reći...ima d anađemo cipele pa makar nemože se lsikat dijete bez cipela čak i ako ne hoda
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
eto taurus...ja dijete zamislila u jednim...sve poruke sam ti poslala
Hvala puno...
Ja sam u vrtuljku kupila veliku posteljinu Filmar -krep, sinu- plava sa nekim brojevima po sebi i baš mi je fina i mekana, a bilo je i bebi posteljina, ova velika je bila 30 KM a ne znam koliko su male, a imaš dosta izbora i u Jysku čini mi se..
Hvala Vam mnogoooo...treba mi za poklona i bas mi se zurilo...
sad mi vama moj suprug rekao... pa zar je pohvalno znat kkao lovu potrošit za minutu
ali...džaba...volim da žbiram dječija robica i oprema mi je men s ečini hoby
da vas pitam koje potkosulje kupujete svojoj djeci ja stalno almaras djecaku od 3 godine kupujem broj 8 jer se kupe nenormanlo brzo bez obzira na kojoj temperaturi ih perem,ne samo za djecu nego i za odrasle al eto hocu da svom djecaku promjenim konstantno mu ledja gola,koji je vas savjet,nebih sa pijaca