Mya_81 RR
|
Prenos postova IZVORNA PORUKA: ana08 Drage mame, sigurno ste pomalo razočarane činjenicom da se zatvara Turbo Limač?! Gdje sada kupiti kvalitetnije igračke kao što su one Tomy-jeve? Trenutno pokušavam naći didaktički šator, sa onim tunelčićima i ključićima ali ništa...Zna li neko gdje u Sarajevu potražiti slične stvari. Takođe me interesuje didaktički laptop. Znam da se u Merkatoru povremeno nešto od toga pojavi ali danas nisam ništa pronašla. Help! IZVORNA PORUKA: veeseelaa zabrinjavajuća je situacija kod nas u BiH zašto se zatvaraju više me mori a za igračke se već snadjem IZVORNA PORUKA: neki x Fakat tuga...Sta cemo sad??? Cirkus... IZVORNA PORUKA: animagical merkator i one2play! merkator je sada opuhan jer su praznici, vidjeh i ja neki dan... IZVORNA PORUKA: emi7908 I meni je žao što se ovo dešava, i baš mi je bilo krivo kad se Magma zatvorila uvijek je bilo super stvarčica za kupiti... ali da budem iskrena meni nešto taj Turbo L. išao na živce zbog ne ljubaznosti osoblja i zato sam ga zaobilazila u širokom luku. IZVORNA PORUKA: bananica nema nasa situacija nista s tim, zatvara se zbog rasula i nesuglasica u firmi, i po Hr zatvaraju IZVORNA PORUKA: Rabi Pa u merkatoru ima jako kvalitetnih igracaka, one2play, beba kids na carsiji...ne mogu vise da se sjetim IZVORNA PORUKA: teacher75 one2play, pa u BBI dole na -1 spratu onaj baby shop, merkator, konzum. ja ionako nisam kupovala u turbo limacu IZVORNA PORUKA: Blue rose RR Meni je žao TL, jer su po meni imali ponudu za svakoga, i imali su jako kvalitetnih igračaka i robice pogotovu na početku njihovog postojanja. Mislim da kikica još uvijek ima sve igračke ispravne koje smo kupili kod njih. Čak i garderoba (većina) je ostala istog "stanje" kao pri kupovini. Helem nejse, imamo uvijek velike tržne centre i njihovu ponudu, u Importaneu imaju one dvije radnje dječije u prizemlju (ne znam naziv), u Koševskoj ulici ima ona prodavnica (opet ne znam naziv :) ) ... IZVORNA PORUKA: Djana U Sarajevu prilicno ima izbora kada su djecije radnjice u pitanju, kako citam iz vasih postova tako i znam iz iskustva kada god sam bila nisam imala ni potrebu ici u TL. Ali u Tuzli je situacija takva da je TL bila jedna prava djecija radnja, sada nema ni to.... U TC Omega je bila neka kao knjizara sa djecijim igrackama, i ona je zatvorena. Strasno, samo mozemo "Kinu" kupovati u Bingovim radnjama, grozno.... IZVORNA PORUKA: dadada TL je kupioo logg cini mi se...tj. nije se zatvorio nego ce biti totalno druga ponuda (ovako sam ja cula) mislim da igracaka vise nece biti...al garderoba hoce...ne njihova vec logg...e a ja sam cula da Merkator propada tj da ga je kupio konzum...e haj ti vise znaj ...kada oni bukvalno monopola igraju...mislim na ove glavonje. Mi igracke kupujemo u one2play-u...onaj dole baby centar i legu IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Blue rose RR Helem nejse, imamo uvijek velike tržne centre i njihovu ponudu, u Importaneu imaju one dvije radnje dječije u prizemlju (ne znam naziv), u Koševskoj ulici ima ona prodavnica (opet ne znam naziv :) ) ... zaboravila sam na ovo dobro si- vrtuljak i ona pored, mada je u ovoj pored uglavnom sve ista roba kao u fis- vitezu sa malo vecim cijenama IZVORNA PORUKA: chuci ja sam slabo u zadnje vrijeme kupovala u TL, kao što neko napisa jako neuslužno osoblje. ima u bbi beba centar ekstra igračke i kad hoću nešto posebno da kupim Ajši tamo joj kupujem. ostale igračke može bilo gdje, ionako npr one sudiće kojih dosada ima 3-4 kompleta rasipa i svi su isti iako su kupljeni u različitim prodavnicama. nije mi žao ni gardarobe jer im je ionako bila poskupa u odnosu na izbor. IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: dadada TL je kupioo logg cini mi se...tj. nije se zatvorio nego ce biti totalno druga ponuda (ovako sam ja cula) mislim da igracaka vise nece biti...al garderoba hoce...ne njihova vec logg...e a ja sam cula da Merkator propada tj da ga je kupio konzum...e haj ti vise znaj ...kada oni bukvalno monopola igraju...mislim na ove glavonje. Mi igracke kupujemo u one2play-u...onaj dole baby centar i legu Mercator je kupio vecinu merketa DP-a