Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mene interesuje gdje ima Dora ruksak hocu za novu godinu Sestrinoj Princess da nije bezobrazno skup hvala...
ja sam vidjela u robotu socijalno, kad udjes u zgradu s desne strane neki lik prodaje telefone, imao je u izlogu malom ruksake po 10 KM dora i jos neke
Hvala puno ....
Bili su po 50KM snizeni u Konzumu a mislim da je prava cijena preko 60KM.... Mi Lani kupili u Skafi za 26KM, nije nikakva marka, jedina mana je sto su jezici engleski i spanski ali ima extra zezancija i igrica... Ne spominjem TL jer ih nema vise... Ima i u One2play, oko 60KM cini mi se, mozda malo vise...
Bilo je u Mercatoru, samo ne znam tačno koji, jedan je čini mi se na hrvatskom a jedan na engleskom, oko 50 KM je bila cijena koliko se sjećam, kontala i ja svom uzeti ali koji će mi kada on to ne bi ni gledao, on čim ja upalim naš komp leti odmah hoće on nešto, tako da mi se baš ni ne daju pare bezze, od svih igrački on se igra najradije sa kockicama, ostalo nula bodova
< Poruku je uredio lepetetka -- 20.12.2011 15:53:09 >
zene kakev cizme gledala sma nepropusne u cicbanu 115 km nekako mi beze inace tamo kupujemo ali bar mogu ostaviti za sljedece bebce abd ali citam winx cipelic anikad ama bas nikad tamo nismo kupili kakva su vasa iskustva kazu ima i u planet obuci sta da radim kasnije idem posle posla u kupovinu gdje sta aaaaaaaa
Izvni jedva skontah post.... Zavisi koliko para zelis potrositi....a to sto je nesto 115KM ne znaci da je extra kvalitet...i nikad ne bih dala tolike pare na nesto sto ce se nositi mjesec-dva... Sve ok, za diejte najbolje ali ja sam curici svojoj kupila gumene cizme u Cipelicima, za 26KM, extra, tople, jako udobne i sto je bitno noga suha i topla...ne brinem hoce li promociti ili nece...
lady sorry brzo pisem na poslu sam pa par stvari radim odjednom ne bih gumene trazim od onog ne propusnog materijala vidjet u inetrsportu,a cicban mi je ok pogotovo sandele
one u intersportu su prekrasne,cini mi se oko 40 Km da su...ali su im vecinom za djevojcice,za djecake sam vidjela jedino u merkatoru u grand centru..ne znam da li trazis za ili
a mi smo sebi uzeli u winku,bas po preporuci sa ove teme i prezadovoljni smo ranije nisam nikad uzimala obucu kod njih,bila sam pomalo skepticna ali ove su super a dobru obucu mozes naci i u cipelicima,kao sto lady napisa,primo obuca im je super
Mi smo u intersportu kupili ekstra ''kundure'' kako ih Adnan zove Malo dublje gleznjace na lijepljenje za nekih 49KM...Bile 65 i na kasi teta kaze ima nekog popusta, helem dobismo ih za 49 I sto je najvaznije, ne propustaju vodu Ne treba se zalijetati i davati neke velike pare, za nesto sto ce nositi 2-3 mjeseca!!!
vidjela sam ih super su ali nema broja za naseg djecaka a radnja obuce do intersporta u mercatoru lozionicka ima geox obucu i jos neke druge marke obuce, uglavnom uzeli smo daju garanciju na njih da nece promociti i kostaju 89 km plave su i lagane ko pero
A nama treba bijela kosuljica za djevojcicu od 2-3 godine. Za svecane evente. Ako je neko vidio, neka javi.
neco smao na pijaci trenutno...ja sam poršli mjesec curi kupovala za priredbu jednu...slomila se po gradu i nema... i mama mi kaže otiđi na pijacu...ja na ciglana na 2-3 mjesta našla ima svakakvih istina...al mi smo našli jednu čisto-čisto bijelu sa 2-3 volana naprijed nenapadanu i koštala je 15 KM...ima veličina i manjih i većih...brojevi i tako nemajuveze moraš joj probati. A pamučna je i lako s eodržava...fin materijal.
< Poruku je uredio teacher75 -- 21.12.2011 8:48:31 >
gdje kupiti igračku vozić, sa šinama plastičnim i brdom i tunelom, mame iz sarajeva koje idu u igraonicu u bambi mogu znati o čemu se radi, takav sam vidjela kod njih u igraonici mislim da je marka litle tikes
Meni treba trakica za kosu za jednu malu princezu znam da naša forumašica pravi ali neznam koja plizz help hitno mi je... ili ako znate gdje ima kupiti pišite..
< Poruku je uredio svrićolino -- 25.12.2011 23:20:03 >