Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
u baby centru ova je sada jeftinija na sniženju je bila preksinoć...ja gledala oko 50 i neto Km je bila
Gdje ima kupiti onih helikoptera na daljinsko upravljanje? Kupili sinoć u jednoj prodavnici i ne radi(a ne htjedoše nam probati u prodavnici )! Cidjela sam da ih je bilo u one to play-kakvo je stnje sada?
I još jedno pitanje-gdje ima kupiti nepromočivih rukavica za djecu-one kao skijaške?
Gdje ima kupiti onih helikoptera na daljinsko upravljanje? Kupili sinoć u jednoj prodavnici i ne radi(a ne htjedoše nam probati u prodavnici )! Cidjela sam da ih je bilo u one to play-kakvo je stnje sada?
I još jedno pitanje-gdje ima kupiti nepromočivih rukavica za djecu-one kao skijaške?
ima na pijaci sirano
i ja sam htjela jos jednu kupiti za poklon, misleci da je snizena, ali i dalje je 75 km...i btw prodavacica mi je rekla da kod njih nikada nema snizenja
Zavisi za koliko ti dijete treba. Imaš u Haris exportu po cijeni od 5 KM, ali za uzrast od 4 godine.
Rukavica ima svugdje Malcu smo kupili u onoj prodavnici sportske opreme, kod DM-a u Grand centru i extra su(brugi), a starijem našli na pijaci ,nakon 15-tak rukavica(ovo ozbiljno)isprobanih po raznim prodavnicama-tek za ove na pijaci reče-e ove su mi dobre a helikopter smo našli u one to play(čak je i jeftiniji nego onaj prvi što kupismo u Bingu ) Eto -ako kome još treba
Pitanje za te rukavice, jesu li to sa 5 ili sa jednim prstom? Naime, mi tražimo rukavice nepromočive, ali s 5 prstiju, moju nerviraju one s jednim prstom, gdje to mogu kupiti? Gledala sam po nekim radnjama, ali sve veliki brojevi.
I još nešto tražim auto sjedalicu maxi cosi, onu od 15-36 kg, gdje to da tražim? Trenutnu sjedalicu smo kupili u TL, ali kako sada tamo ništa nema, ne znam gdje da tražim.
i ja sam ovako trazila rukavice i donosila kuci pa bile velike pa mjenjala i tako kupismo na kraju s jednim prstom pa iako je nerviraju skonta da jedino s njima moze duze dirat snijeg pa se strpi. narucila sam neke s ebaya na kojima pise da su od 2-4 godine al nisu jos stigle pa ne znam jel oko velicina.
Rukavica ima svugdje Malcu smo kupili u onoj prodavnici sportske opreme, kod DM-a u Grand centru i extra su(brugi), a starijem našli na pijaci ,nakon 15-tak rukavica(ovo ozbiljno)isprobanih po raznim prodavnicama-tek za ove na pijaci reče-e ove su mi dobre a helikopter smo našli u one to play(čak je i jeftiniji nego onaj prvi što kupismo u Bingu ) Eto -ako kome još treba
Ovdje smo mm i ja nasli jedne za Ajlu ali nismo smjeli kupiti da joj ne budu prevelike zato danas ili sutra idemo s njom da ih proba ko kad je sva nekakva Nista joj nemozes kupiti dok ne proba sve za njen uzrast joj veliko,a ova mladja nece nikako rukavice Nema sanse sve vristi. Pa kad joj se prstici smrznu kaze mama ugrij udarila sam se
Pitanje za te rukavice, jesu li to sa 5 ili sa jednim prstom? Naime, mi tražimo rukavice nepromočive, ali s 5 prstiju, moju nerviraju one s jednim prstom, gdje to mogu kupiti? Gledala sam po nekim radnjama, ali sve veliki brojevi.
I još nešto tražim auto sjedalicu maxi cosi, onu od 15-36 kg, gdje to da tražim? Trenutnu sjedalicu smo kupili u TL, ali kako sada tamo ništa nema, ne znam gdje da tražim.
Kupile mi te "skijaske" sa 5 prstiju, ali je to bas nezgodno "oblaciti" malom djetetu, nas dvije smo jedan dan sigurno 15 minuta provele oblaceci ih u vrticu kako bi ona mogla igrati se sa snijegom
Bilo je super nepromočivih rukavica za manju i veću djecu u JYSKu oko 8 KM, svih boja. Ono što mi se svidjelo je da su pravo duge i imaju čičak za podešavanje, tako da djeci prilikom igre u snijegu ne može ući snijeg u rukavice, što se nama redovno dešavalo kod skijaških rukavica kupljenih u Intersportu po tri puta većim cijenama.
Koja velicina ti treba? Imas u Merkatoru na Socijalnom, ali one male, do 2 godine.