Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da nam se postari nisu ugledali na onog svog kolegu pa nam porodiljske uplatili u kladionicu za finale SP-a Meni danas dolazio ali donio samo racune a ja se ponadala evo ga sad cu pred rodjendan da se pocastim ali nema veze moze i poslije rockasa .
eh da javim za ovu 13. naknadu, ja čekam majsku. zvala sma ponovo u petak općini n. sarajevo i gradsku upravu, na spisku sam i tamo i ovamo, ali para nema. kaže čiko biće do kraja ovog mjeseca ili početkom idućeg, kao uplatili su pare, ali ima nekih problema sa transakcijama, bla, bla, bla
Cure, znate li sta se desi sa naknadom ako je postar donese u dane kada nisam kuci? Jel je mogu negdje naknadno preuzeti? I moze li to muz uraditi umjesto mene?
Ako te poštar ne zatekne kući, ostavi ti žuti papirić na kojem piše da je u pitanju porodiljska naknada i da imaš 5 dana roka da novac podigneš u svojoj pošti. Poslije 5 dana, mislim da novac ide nazad pošiljaocu, dakle Kantonu, a onda je malo kompllikovanije (ali nije nemoguće) dobiti ga. Mene nijednom (5 mjeseci) nije zatekao, pa stalno idem u poštu s papirićem i bez problem uzmem svoj novac :)
Meni je ta ujedno i najbliža, pa ne skontah da tamo sve šalju. U svakom slučaju pisaće ti na obavijesti gdje da dođeš. Ne može muž niti bilo ko drugi podići, moraš lično.
< Poruku je uredio nur al ayna -- 12.7.2010 11:03:21 >
eh da javim za ovu 13. naknadu, ja čekam majsku. zvala sma ponovo u petak općini n. sarajevo i gradsku upravu, na spisku sam i tamo i ovamo, ali para nema. kaže čiko biće do kraja ovog mjeseca ili početkom idućeg, kao uplatili su pare, ali ima nekih problema sa transakcijama, bla, bla, bla
pa draga skorpija od kad te cekam s inf ja reko ti s mustulukom,kad ono nista kad cu onda ja doci na red kad nisam ni bila na spisku.ja se nadala bice lova do mora,a daj Boze do zimovanja