Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
EEEEE valjalo je ustajati i svako jutro na posao....pa onda niska trudnoca i 2 mj bolnice e zato je razlika u ovih 120KM I 484KM....ali da Bog da mi sve po hiljadu primale nasoj djeci
juc eodem u opstinu stari grad ,da provjerim jesu li me stavili na spisak za 13.kaze jos u maju i trebala sam dobiti u junu ,a sad je polovina 7 ?????moram u ponedjeljak otici u upravu grada Sarajeva da v idim sta je ,pa stvarno nema smisla
Koliko se nakon predavanja papra dobije prva naknada. ja predala 10.juna jos nema... Stari grad
pošto im je obračun od 1 do 30 dobit ćeš u narednom mjesecu ( 8. mjesec ) jednu čitavu...sad opet zavisi kad si se porodila i nakon koliko si zahjtev podnijela jer mogu i dvije čitave da te kače. više ne isplaćuju po danima pa ono naprimem porodiš se 15 oni ti daju za 15 dana i onda ti je i posljenja za 15 dana(12 mesec). sada rade na puni iznos punog mjeseca i posljednja ti je opet puna cifra.
Ako sma ti išta objasnila.