Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
još uvijek nema 13. naknade, ali opet sam zvala grad i kažu da su čekali da se neki pravilnik usvoji i da ćemo vjerovatno do kraja juna dobiti naknadau za maj, ali manji iznos nego što je bilo do sad jer nema para
hej draga sta je bilo sa ovom 13-om jesi li je ti ikad dobila i koliko Meni su rekli da bi trebala u julu dobiti,ne znam da li to ide krajem mjeseca ili pocetkom nadam se da ce brzo biti, dobro bi nam doslo za more
još uvijek nema 13. naknade, ali opet sam zvala grad i kažu da su čekali da se neki pravilnik usvoji i da ćemo vjerovatno do kraja juna dobiti naknadau za maj, ali manji iznos nego što je bilo do sad jer nema para
hej draga sta je bilo sa ovom 13-om jesi li je ti ikad dobila i koliko Meni su rekli da bi trebala u julu dobiti,ne znam da li to ide krajem mjeseca ili pocetkom nadam se da ce brzo biti, dobro bi nam doslo za more
ja bas jutros zvala opstinu novi grad...nisam ni ja dobila ovu 13-tu i teta mi rece da sam na spisku i da cu dobiti cim pocne podjela (koja ocito jos nije pocela) opstina centar je dobila 13-tu nakdanu i to 263KM pocetkom maja ako ce nama biti manje, nije fer... a koliko je to manje
Trebo nam je poštar već stići.... penzije već davno isplaćene, nebude li sutra došao, zovem ga na mob, da ga pitam da nije negdje u kafanu svratio!!!!!
stvarno bezobrazlik majke mi ne kontam sta je sa njima pa valjda su im djeca prioritet ali izgleda kod nas to nije slucaj. I onda kazu bijela kuga......svašta
Upravo sam zvala općinu Novo Sarajevo!!!! Isplate porodiljskih naknada počinje za dan, dva
za novi grad kažu petak najvjerovatnije...zvala ja za seku
Drage mame!! da li znate da li se 13-ta naknada od Grada dobiva ako se ranije vratim na posao, tj sa bebinih 11 mj- znači mjesec ranije od godine dana koliko smo na porodiljskom?!!!!! hvala unaprijed..
________________________________________________ Naše pile je došlo 13.10.2009.g. sunce mamino i tatino!!!!
Drage mame!! da li znate da li se 13-ta naknada od Grada dobiva ako se ranije vratim na posao, tj sa bebinih 11 mj- znači mjesec ranije od godine dana koliko smo na porodiljskom?!!!!! hvala unaprijed..
________________________________________________ Naše pile je došlo 13.10.2009.g. sunce mamino i tatino!!!!
ne...samo one koju su iskoristile svih 12 mjeseci odnosno dobile 12 naknada od kantona imaju pravo na 13 naknadu.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 8.7.2010 10:56:09 >