Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Velki pozdrav.Meni je termin porada u Aprilu .Imam jedno pitanje?povadili smo sve papire za porodiljsku nadoknadu ono sto se ispalcuje u opštini.Prosjek plate za 6 mjeseci na potvrdi je 770 km.Interesuje me da li imam pravo na nadoknadu od Grada sarajeva stoje donio Behmen ja mislim oko 200 km mjesecno,i sta mi treba za to od papirologije i gdje se to predaje?
Velki pozdrav.Meni je termin porada u Aprilu .Imam jedno pitanje?povadili smo sve papire za porodiljsku nadoknadu ono sto se ispalcuje u opštini.Prosjek plate za 6 mjeseci na potvrdi je 770 km.Interesuje me da li imam pravo na nadoknadu od Grada sarajeva stoje donio Behmen ja mislim oko 200 km mjesecno,i sta mi treba za to od papirologije i gdje se to predaje?
Ljubim Vas
ja prvi put cujem za to...ja znam za ovu naknadu od Opstine sto dobijamo
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.
Moja prijateljica (Općina Novo Sarajevo) koja je zaposlena i dobivala platu za vrijeme porodiljskog odsustva je dobila ovu 13-tu naknadu od 260 KM par dana nakon 12-te regularne porodiljne od Kantona. Znam da nije predavala nikakvu dokumentaciju, samo se poštar pojavio na vratima
I ja sam dobila posljednju naknadu tj.dio naknade do 12og februara 180KM i KAPAK . Javicu ako dobijem tu 13u od Grada sarajeva jer sam primala razliku plate svo vrijeme pa mi je malo suhveli da li cu dobiti.
I ja sam dobila posljednju naknadu tj.dio naknade do 12og februara 180KM i KAPAK . Javicu ako dobijem tu 13u od Grada sarajeva jer sam primala razliku plate svo vrijeme pa mi je malo suhveli da li cu dobiti.
Nisam znala da daju dio naknade??? Šta si ovo 180 KM danas dobila?
Ja cekam svoje prve 3....rjesenje mi doslo 20.01. pa valjda ce naknada sad u martu?!?! Jooooooojjjjjjjj kad ce vise postarrrrrrrrrrrrr grrrrrrrrr Ko je dobio u Novom gradu?! Koja lokacija?
Ja cekam svoje prve 3....rjesenje mi doslo 20.01. pa valjda ce naknada sad u martu?!?! Jooooooojjjjjjjj kad ce vise postarrrrrrrrrrrrr grrrrrrrrr Ko je dobio u Novom gradu?! Koja lokacija?
tako sam i ja cekala , sad ce valjda, bio je u B fazi
Nisam znala da daju dio naknade??? Šta si ovo 180 KM danas dobila?
Daju daju, jer sam i prvu dobila od 12.02 do 1.03, znaci i prva naknada je bila parcijalna kao i posljednja. Danas je postarko bio
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.