Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
anidla to je taj iznos koji je svima da kazem isti, ja sam dugo mislila da se daje na osnovu plate koju si imao.....al no-no-no
nego kad to dobijes retroaktivno ima da se obradujete i ti i Noa
hahahahha, bome cu se obradovati.... obradovala sam se ja i rjesenju kad sam ga konacno dobila, a tek kad doju suskice na vrata, ajmeeee
hej nisam ja ni kontala da se odredjuje prema visini plate, ja sam nekako mislila ustvari neko mi je rekao da to ovisi od opstine do opstine, ali drago mi je da je svima isto meni ce moja firma uplacivati ostatak od naknade do visine plate minus naravno topli i prevoz....da nam je bar svima tako....
Ja danas dobila rjesenje, dobivat cu za vrjeme porodiljskog 50% od minimalca, tj. 215KM jer nisam bila u radnom odnosu u trajanju od 6 mjeseci u trenutku djetetova rodjenja nego samo cetiri... sta ces, bolje ista nego nista... Kad ce te pare doc? trebam nesto do DM-a
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Drage mame, mene zanima je li se promjenilo ista sto se tice porodiljnih naknada u Mostaru? Obzirom da sam tek zatrudnila a vec imam jednu mrvicu od godinu dana kuci, vec se brinem kako cu prezivjeti. Planiram ostati sa svojom novom bebom godinu dana kuci pa makar po cijenu otkaza. Palo mi je na pamet i da prijavim prebivaliste u Zapadno-herc.kanton, ako bi tako mogla ostvariti nakandu tamo? Ima li ikakva caka, koliko dugo bi morala biti tamo prijavljena ili tako nesto? Nacula sam da ce sada biti isplate u cijeloj FBiH, ali nikako doci do neke informacije:(
Mislim da ćeš tek naredni mjesec dobiti sve retroaktivno, tako je kod mene bilo, ja sam u Centru, ali mislim da je to svugdje isto. Žao mi je ako sam te razočarala, ali zato kad poštar dođe slijedeći mjesec - dernek
Meni moj nije još bio, iako smo na Centru, vjerovatno se zaledio negdje. Interesantno da je u pitanju naplata kazne ili sl., bili bi u času na vratima, a kad trbaju pare djeliti nigdje ih. Mamicu im uhhhh
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.