Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Šta ste navalile snijeg zapado a i tek 9-ti Sutra će to garant ako ne skontaju da ih snijeg iznenadio i ne proglase vanredno stanje
a gdje si ti Hanady danas u igraonici? sve ko fol doći ćeš a nigdje te
Ženo nisma rekla danas već u četvrtak...a jučer smo sa neta pobjegli jer su nam gosti došli ne najavljeni a vrijeme ručka . Sutra sam planirala sa hanadi otići i moram joj još neke stvari kupiti jer mi je mm slobodan al crnjak evo ga leži u temperaturi. mada mama će čuvati malenu a on vala nek se sam čuva.
Kod mene je opcina Ilidza, vidim da niko tu jos nije dobio. Spominjete neku 13 naknadu. Ja sam friska u ovome. Porodila sam se polovinom septembra i prosli mjesec sam dobila 260 KM i bila sam zbunjena jer sam dobila obavjestenje da je naknada 120 KM. Zna li iko o cemu se radi? Je li naknada zaista 120 KM ili vise? Smijesni su ali eto, bolje ista nego nista
ja sam iz ze i porodila sam se 04.09 ove godine i još ni dinara nisam dobila kao naknadu i ne znam kada će biti. rješenje sam dobila u oktobru ali naknade još nikada
Moguce. Ali kako za 2? Jedino za mjesec i po, jer je porod bio 12. u mjesecu. Ili oni to pikaju kao cijeli mjesec ( sto bi me iznenadilo ) Ne znam. Vidjecu koliko ce biti ovaj mjesec pa cu valjda skontati. Javim vam
Pise da je za 10. mjesec ali posto sam nezaposlena iznos mi je bio ( i jos uvijek je) nejasan. U rjesenju koje sam dobila od Opcine pise 120KM, a isplata 260 KM. Kako god da sam pokusala skontati nije mi islo, cak i za mjesec i pol. Javnem vam u svakom slucaju. BDW- cika postara jos nema na Ilidzi
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.