Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
BTW, šta mi je od dokumentacije potrebno da prekinem porodiljsku naknadu???
Evo sad gledam na onom zahtjevu za ostvarivanje prava na novčanu naknadu u dnu piše:
" Žena majka koja je u radnom odnosu, a koja se prije isteka porodiljskog bolovanja vraća na posao dužna je prijaviti ovom organu, odnosno podnijeti zahtjev za prekid porodiljskog odsustva, kao i dostaviti potvrdu od poslodavca sa naznakom od kojeg datuma se vraća na posao. "
Ima li vama postara? Moj je dolazio danas,donio neka rjesenja,ali ne i porodiljsku...Bio je neki novi,valjda onaj nas na godisnjem pa nisam pitala sta je s naknadom...
Ima li vama postara? Moj je dolazio danas,donio neka rjesenja,ali ne i porodiljsku...Bio je neki novi,valjda onaj nas na godisnjem pa nisam pitala sta je s naknadom...
a što ženo ne pita???? kad imade priliku.... nego da ja sad istrazujem
< Poruku je uredio veeseelaa -- 11.8.2009 15:54:09 >
Nisam,jer mu nisam ja vrata otvorila,zaova je uzela postu tako kad je zatvorila vrata ja ostala neprijatno iznenadjena. Prije je bila oko 7, a muz plata bude oko 13, ono super...a sad ce cini mi se prije njemu biti plata nego porodiljska, prosli mjesec bilo na isti dan
Nisam,jer mu nisam ja vrata otvorila,zaova je uzela postu tako kad je zatvorila vrata ja ostala neprijatno iznenadjena. Prije je bila oko 7, a muz plata bude oko 13, ono super...a sad ce cini mi se prije njemu biti plata nego porodiljska, prosli mjesec bilo na isti dan
vala evo od juna kasne nešto sa ovim naknadama...svaki mjesec pomjere za dan-dva. Meni prošlu donio 18-tog. kažem ja mogo si vala i narednu sačekat da nehodaš dvaput, poštar se nasmija kež nije do mene.
vala evo od juna kasne nešto sa ovim naknadama...svaki mjesec pomjere za dan-dva. Meni prošlu donio 18-tog. kažem ja mogo si vala i narednu sačekat da nehodaš dvaput, poštar se nasmija kež nije do mene.
-al me nasmija !!! svaka ti cast!!!
a upravu si za to pomjeranje nadoknade -svaki mjesec ,pa bar dan pomjere!!!!