Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Može li mi ko objasniti nakon koliko vremena žena ima pravo na porodiljsku naknadu, znači zanima me koliko mjeseci žena mora biti zaposlena da bi na porodiljskom bolovanju i,ala pravo na novčanu naknadu??
Ima li na forumu trenutno žena iz državnih institucija , koje su sa prebivalištem u Federacijii , da znaju da li će se uspostaviti ponovo porodiljska naknada koja je ukinuta prošle godine u septembru zahvaljujući našim parlamentarcima koji su izglasali ukidanje porodiljskog, što je nečuveno i disriminirajuće, u odnosu na kolegice iz Rs koje rade sa vama i primaju punu naknadu jer njima Vlada Rs refundira ostatak do pune plate.
Može li mi ko objasniti nakon koliko vremena žena ima pravo na porodiljsku naknadu, znači zanima me koliko mjeseci žena mora biti zaposlena da bi na porodiljskom bolovanju i,ala pravo na novčanu naknadu??
E Vilo draga hajd da nisam sama... da nam nije isti postar? ja rekoh da se moj nije naljutio sto mu ne ostavljam baksis pa sam sad pripremila marku Inace cesto mislim da mu ostavim ali desi se da nisam obucena kad pozvoni pa onda dok se spremim da otvorim i ne stignem izvaditi iz novcanika. Mozda zato sad konta " e ovoj necu zuriti"
heheh jest draga dobro si kad dodje dobro doslo...ali valja meni opet cekati mog postara dok se on doguzelja do mene,hem je star,hem nesto jedva hoda, a rijetko kad dodje trijezan
heheh jest draga dobro si kad dodje dobro doslo...ali valja meni opet cekati mog postara dok se on doguzelja do mene,hem je star,hem nesto jedva hoda, a rijetko kad dodje trijezan
Ma ni moj nije puno bolji!!! On prvo svu poštu otvori,pa je tek onda dijeli!Pa skonyaj koliko mu vremena treba,mogu proći tri naknade!!!
ni meni ti zakoni nisu jasni, umjesto da obavežu firme uposlenih porodilja da im one daju određenu sumu a ne uposlenim da daje država oni sve naopako Pa kakav je to stimulans za porodilje???? još ne radiš a ni od države nemaš ni cvonjka cvonjavog
ja mislim da imaju i one nesto malo oko 150 KM sa biroa dok su na porodiljskom. Imam prijateljicu koja ne radi a koja to prima,barem ona kaze da prima.