Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
IZVORNA PORUKA: abh Referent koji se zajebao treba da te moli da vratis a ne da ti prijeti pravim mjerama.
Referent i treba da plati, a i platit ce ukoliko ona ne vrati pare. TUŽITI NEĆE! Da su oni nazvali pa fino rekli, jbg, zeznuli smo, molim vas da nam vratite, ok. Ali tolika drskost da prijete! E pa mrš! Ne daj ni kuriru
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
evo da obavijestim mamice iz Starog grada, ja juce srela svog postara i on mi rece da ce pare biti danas ja se iskreno nadam da ce biti, (jedino ako me ne slaze )
BTW, šta mi je od dokumentacije potrebno da prekinem porodiljsku naknadu???
Evo sad gledam na onom zahtjevu za ostvarivanje prava na novčanu naknadu u dnu piše:
" Žena majka koja je u radnom odnosu, a koja se prije isteka porodiljskog bolovanja vraća na posao dužna je prijaviti ovom organu, odnosno podnijeti zahtjev za prekid porodiljskog odsustva, kao i dostaviti potvrdu od poslodavca sa naznakom od kojeg datuma se vraća na posao. "
Čitam jutros u SAN-u neka porodilja se žalila, muž joj ima samostalnu radnji i ona nema pravo na porodiljsko, a žena dobila blizance, pa to je katastrofa, niđe veze.
A Enisa i kada sam ja išla na porodiljsko morala sam ovjeriti tu potvrdu, helem ja sam ih zeznula, počela sam raditi sa 11 mjeseci, a dobila sam 12 naknada, hajd da i ja državu za....