Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kako to, neke opstine vec podijelile, a za neke ni cekovi nisu spremni...ima li sta za n.grad..
Opcina Ilidza prebacila novac Unicredit banci, medutim novac nije stigao u poste i nisu sigurni kada ce stici, kontaktirali smo opcinu ili opstinu kako kome odg ili opscinu :-)))) rekli su da nemaju nista vise sa uplatama da su svoj dio posla zavrsili, centrala banke 033222999 gospodin Mirza je rekao da ce isplata biti kada se za to steknu uslovi. Pa eto djeci recite da ce jesti kada se za to steknu uslovi, da ce pelene dobiti kada se za to steknu uslovi.
Meni gospodin kaze da nisu jos legle uplate, a u petak mi gospodja u opstini rekla da je isplata danas...eto sad nas i banke kradu bar jedan dan ...zalosno
ja sam se porodila 16.02, e sad porodiljsko mi je otvoreno 16.01 tako sam dobila i rjesenje u martu. E sad mi nije nikako jasno kako do sad nisam nista dobila, da li je jos nekom porodiljsko bilo otvoreno mjesec dana prije poroda.
ja sam se porodila 16.02, e sad porodiljsko mi je otvoreno 16.01 tako sam dobila i rjesenje u martu. E sad mi nije nikako jasno kako do sad nisam nista dobila, da li je jos nekom porodiljsko bilo otvoreno mjesec dana prije poroda.
porodiljsko možeš otvoriti 28 dana prije termina, što je kod tebe vjerovatno slučaj. obzirom da si dobila rješenje u martu trebala bi sada dobiti novac. koja si općina. ako si neka od ovih štosu već dobile nadoknadu u junu zovi i vidi štaje s tobom. a i ako si neka od općina koja nije dobila možeš nazvati u općinu i zamoliti da provjere da li si na spisku a ako nisi pitaš kome da se obratiš.
sada ti se isplacuje aprilska naknada i da znas za ubuduce da naknade nazalost kasne zbog nedostatka novca u budzetu-uvijek imaju oni u vladi razlog, tako da evo pocetkom juna dobijemo za april a pocetkom jula ocekuj majsku naknadu, nazalost tako je sve se nadam evo 6 mjeseci koliko primam da ce se nesto promjeniti ali nista. jos su vidim i po opštinama poceli zezati ne dobiju sve isti dan ili dan iza jer ja sam opština centar i dobila sam u subotu a vidim zene iz drugih opština jos nista, stvarno su lopovi nemam sta drugo reci