Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sad sam zvala postara da vidim ima li naknade da ne izdaem i ne fulim, uglavnom kaze mi danas nema ali da ga nazovem sutra ujutro mozda bude jeste da kasni i nije neka vijest sto naknade ocekujemo tek sada ali eto obraduje se covjek kad god dobije nazalost i da u pitanju je opcina centar kod 2. gimnazije
Porodila sam se 17marta, bolovanje otvoreno 18 marta. A Riješenje za naknadu sam dobila nekada u aprilu. Rekli su mi da bi naknadu mogla dobiti 1 juna, ili će to biti nekada početkom jula računajući na to da te isplate kasne?
JA SAM SE PORODILA 15.02 I JOŠ NIŠTA NISAM DOBILA ZVALA SAM I REKLI SU MI DA SU MI OBRAČUNALI ZA 2 MJESECA I 13 DANA FEBRUARA I TO BI TREBALA SAD DOBITI. PA TI SKONTAJ KOLIKO ĆE TEBI KASNIT, UVIJEK ZA NOVE MAME KASNI PO DVA MJESECA NAJMANJE PA TI ONDA ISPLATE ZAOSTATAK I KASNIJE PRIMAŠ MJESEC ZA MJESECOM
da li je neko vec primio naknadu, il ide od ponedjeljka??
nista jos, u opstini i kantonu kazu sutra, a u posti dole glavnoj na zeljeznickoj kazu nema jos nista. e jebo lud zbunjenog. Ko hoce broj poste evo mu pa nek zove sutra 033/723-426
Toliko iskusenja,mnogo Allahovih blagodati toliko grijeha,mnogo Allahovog oprosta toliko propusta,mnogo Allahove ljubavi Allah je Gospodar najljepsi! Neka je uvijek hvaljen i slavljen nas Gospodar svim Njegovim lijepim imenima!
Toliko iskusenja,mnogo Allahovih blagodati toliko grijeha,mnogo Allahovog oprosta toliko propusta,mnogo Allahove ljubavi Allah je Gospodar najljepsi! Neka je uvijek hvaljen i slavljen nas Gospodar svim Njegovim lijepim imenima!