Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ni mog postara nema.... Opstina S.Grad. Stvarno je bezobrazluk, evo 11 vec. A ako ga sutra ne bude, velike su sanse da nema nista prije slijedece sedmice. Uzaaaaas
Nemojte na njemu dajte da svaka bar po jednom zovnemo Ministarstvo nadležno za isplate jeli to Ministarstvo za rad i socijalnu politiku? Pa kad svaka od nas zove i napadne ih i kaže svaki ću vas mjesec zvati kako ih nije stid možda se malo organizuju jer obično to zapne na neorganizaciji.
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
Ja sam danas zvala opcinu N. Sarajevo, kaze teta pravnica nista prije iduce sedmice.
Je li to sigurno? Meni je isto vise dosadilo da cekam jer mi nema ko preuzeti pa ujutro ne izlazim s bebom, vec popodne, a pozelila se jutarnje setnje sto kaze Vana, mogli bi umrijeti da o njima ovisimo, ali ustvari najgore je kad nesto cekas..
Adana imam pitanje za tebe ali ne na ovu temu, nego vezano za jednu stariju. Vidim da si prisutna pa da tebe pitam da li ti svojoj bebi (i moja beba je rođena isti mjesec kad i tvoja) daješ ove sokove o kojima ste ranije raspravljale (zova, žara i sl.) Ja dajem od zove, ali mi naumpade da u sebi ima limuntosa pa me jeza prođe. Ne znam da li sam smjela davati?!
sastala se raja iz starog grada da zajedno čekaju poštar i jade se jedna drugoj pa neki, mi smo kone, možda se i znamo. ništa valja nam ogranizovati zajedničko spuštanje kolicima ni bistrik
Dali sumnjate ko nam postavlja ankete Hanady RR
Zanima me, da li sumnjate tko nam postavlja ankete koje su daleko od onoga za što ovaj forum prvenstveno služi. Ako je vaš odgovor da molila bih vas da navedete ime forumašice u koju sumnjate naravno ne obavezno...već ako to želite:)))
Da (42%)
Ne (10%)
mislim da nije jedna osoba u pitanju (8%)
uopšte ne mislim tko je postavio anketu, samo na nju odgovorim (40%)
Broj svih glasova: 122
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!