Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
to sto pise na rjesenju je onako - ne znam po kojem osnovu pise mozda za tekuci mjesec prosjek ( ako nam ovaj mjesec svima bude 360 onda je to to) ili onako napisu ....meni pise 414 KM a nisam nikad tacno toliko dobila ...nekad je i 450 a nekad 380,390 kako koji mjesec al mislim da nam je svim auvijek isto u kantonu sarajevo
moj postar stigao, ali tek donio rjesenje o nakanadi i pise 360 KM mjesecno, je li to to, mislim da ste vi spominjale 400 i nesto, javite ko zna
i ja sma dobila rijesenje na 360 km ali nisam nikad dobila tolikouvjek je bilo vise od400km
da u rješenjupiše i meni 360 to je prosjek vjerovatno bio kad su vršili obračun, isplaćuje se (stoji ti u rješenju) mislim 80 % prosječne neto plate FbIH koja se svaki mjesec mijenja Ja sam za jedan mj dobila 460 a već za drugi 430
Nema ni poštara, a ni naknade, izgleda... Baš će mi biti žao, ovo je meni posljednja naknada za mog švrleta...ali zato se vraćam na posao!Ja sam inače u Novom Sarajevu....Valjda uskoro stigne i poštar s lovom!
ja sam prvu dobila 949 za dva mjeseca ,a prosli mi je bila 435 km.ja sad zvala opstinu kazu tek sutra ili prekosutra kazu da su polali dokumentaciju kod mene barem nista do sutra od love
ima li tko da pripada n.Travniku...meni je receno da sve papire koje prikupim a to tek mogu kad se dijete rodi i izvadim rodni list nosim u opcinu i kanton bi trebao da mi placa 50% od plaće a poslodavac doprinose...ja sam vec na bolovanju i zanima me kako ce mi isplatiti za ovaj mjesec kad bez rodnog lista nista ne mogu...
Apotekarka, ja mislim da je sto se tice toga slicno u svim kantonima, ti si na trudnickom bolovanju a to nema nista sa porodiljskim odsustvom i naknadom koju ces dobivati od kantona jer se ona isplacuje od dana poroda. A dok si na trudnickom bolovanju trebala bi dobivati od firme vjerovatno malo umanjenu platu, to moras vidjeti s njima.