Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam u Opstini Novo S. Primila sam jednom 240 KM i 10 puta po 120 KM... dakle isprimala sam godinju naknadu za nezaposlene zene... Kazu mi da trebam primiti jos kao trinaestu platu.... Ima li neka od forumasica da je iz moje Opstine, da ceka isto, je li bio postar i kolika je nankada?
porodila se 31.10.2012. opština centar izdala rjesenje 12.11.2012. godine i danas poštar donio prvu naknadu dakle opština centar, ulica koševo kod 2. gimnazije danas poštar donio 474,85 KM
< Poruku je uredio ksily -- 21.12.2012 10:31:29 >
Ja sam u Opstini Novo S. Primila sam jednom 240 KM i 10 puta po 120 KM... dakle isprimala sam godinju naknadu za nezaposlene zene... Kazu mi da trebam primiti jos kao trinaestu platu.... Ima li neka od forumasica da je iz moje Opstine, da ceka isto, je li bio postar i kolika je nankada?
to ti je 360 KM za nezaposlene
Toliko iskusenja,mnogo Allahovih blagodati toliko grijeha,mnogo Allahovog oprosta toliko propusta,mnogo Allahove ljubavi Allah je Gospodar najljepsi! Neka je uvijek hvaljen i slavljen nas Gospodar svim Njegovim lijepim imenima!
a kako to u sarajevu postar donosi porodiljsku naknadu? ja stanujem u tz i moja sefica mi na moj racun uplacuje 90% moje plate svaki mjesec i tako godinu dana. a ona ce to naplatiti od ministarstva za socijalni rad i politiku. ja poslala zahtjev i doslo mi rjesenje iz sarajeva. zar to nebi trebalo bit isto u cijeloj BIH.
narode, meni postar donio djeciji i porodiljsku a jednokratne ni na vidiku, zvala postu kaze da sam na spisku! I ovi postari poludili izgleda sa nama!:) jeli ko dobio slucajno jednokratnu?
a kako to u sarajevu postar donosi porodiljsku naknadu? ja stanujem u tz i moja sefica mi na moj racun uplacuje 90% moje plate svaki mjesec i tako godinu dana. a ona ce to naplatiti od ministarstva za socijalni rad i politiku. ja poslala zahtjev i doslo mi rjesenje iz sarajeva. zar to nebi trebalo bit isto u cijeloj BIH.
nije isto u cijelog BiH... ovo reguliše zakon na kantonlanim nivoima...tuzla i sarajevo su dva različita kantona