Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Po toj logici sam ja trebala dobiti pare jos prosli mjesec. Rjesenje sam dobila u prvoj polovini Oktobra a nisam pare jos dobila.
pa trebala si dobiti prosli mjesec po ovome sto su meni rekli, stvarno ne znam zasto nisi..jesi li mozda zvala sluzbu da provjeris zbog cega nisi dobila
Rjesenje mi je stiglo ali nisu dali tetki da podigne bez punomoci. Da li postoji neko od vas kome je rjesenje ili novac uzimao neko iz porodice? I kako je to sve islo? Da li ste vadili punomoc? Ja nisam u Sarajevu i necu biti jos par mjeseci. Kad smo predavali sve papire ona teta nije pravila problem. I znate li da li jeden primjerak rjesenja salju u firmu? Ja sam negdje nekad procitala da jedan primjerak dobijamo mi, a da jedan salju u firmu. Ili samo mi dobijamo jedan primjerak? Joj oduzilo se ovo kod mene, bas se iskomplikovalo. Puno pozdrava mamice i da vam parice brzo stignu...
e drage zenice, kad smo vec kod para i sa nestrpljenjem ih cekamo ajd da malo racunamo... hehehe
Tri prijatelja su navratili u motel. Djevojka koja je radila na recepciji da sobu koja kosta 30 eura. Svaki od prijatelja je dao 10 eura i otisli su u sobu. Nakon nekoliko minuta djevojka je skontala da ta soba kosta 25 eura i poslala je pomocnika da vrati 5 eura gostima. Pomocnik nije mogao da se sjeti kako da razdijeli 5 eura na tri dijela pa je vratio svakome po jedan euro, a za sebe je zadrzao 2 eura. To znaci da je svaki od tri prijatelja platio za sobu 9 eura, sto je ukupno 27 eura, pomocnik je zadrzao 2 eura sto je skupa 29 eura. Gdje je 1 euro???????
Sve je ovo igra rijeci, jer oni nisu dali 30, nego su dali 27, tj. 25 za sobu i 2 kod pomocnika...dakle ne broji se ono cega nema :) kao i ove nase nadoknade za ovaj mjesec :) al bit ce ona ubrzo...nadam se bar..pozz