Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 15.1.2011 2:02:03
N_N
IZVORNA PORUKA: škorpija
ma znam ja da ne lici, pustite vi to, nego ima li sanse da pocne da lici na mene
Ima šanse. Kad je S bila mala i ona je najviše ličila na dedu , sad je moja kopija - nevjerovatno kako se promjenila. Od bijele bebe sa nebo plavim očima, sada je djevojčica sa smeđom kosom i smeđim očima
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 15.1.2011 12:37:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: škorpija
Evo i nas: nažalost Ajdin nema apsolutno ništa moje, nevjerovatno mi je kako je čak i prste na rukama i nogama naslijedio od oca, kako je to moguće , ima či šanse da se pto promijeni kako raste, to mi je bolna tačka [img] [URL=http://i.imagefra.me/2a8hxtfu] [/URL][/img]
ja sam cula da se prsti na nogama i stopala uglavnom nasljedjuju od oca, i stvarno je i kod mene i kod lane tako
Skorpija, Ajdin ima tvoj obrve. Dosta za pocetak A to za prste na nogama...Ja naslijedila od svog, a i moje djevojcice od svog. Ja imam na rukama prste od mame, moja djeca od mene. Konkluzija= moja djeca imaju majkine prste na rukama