Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 14.1.2011 15:45:51
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa škorpijo jesi ti meni poznata a maleni ti je prelijep oboje su lijepi
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 14.1.2011 15:46:11
sabinos
ja nisam naslijedila prste od oca,srecommmmmmmmmmm
_____________________________ nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir mamine paše i najbolji drugovi veliki A 2009 mali A 2013
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 14.1.2011 15:47:14
emi7908
ne brini Škorpijo budi sigurna da će se mjenjati tokom svog rasta, pa doće i vrijeme da na tebe liči
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 15.1.2011 1:57:01
N_N
IZVORNA PORUKA: veeseelaa ma znam bona, nego smo se sinoć zezali da nečija djeca liče na dede i nane pa rekoh evo teksta gdje se to ne spominje Nismo se zezali
_____________________________ I nogom u guzicu je korak naprijed!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 15.1.2011 2:02:03
N_N
IZVORNA PORUKA: škorpija ma znam ja da ne lici, pustite vi to, nego ima li sanse da pocne da lici na mene Ima šanse. Kad je S bila mala i ona je najviše ličila na dedu , sad je moja kopija - nevjerovatno kako se promjenila. Od bijele bebe sa nebo plavim očima, sada je djevojčica sa smeđom kosom i smeđim očima
_____________________________ I nogom u guzicu je korak naprijed!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 15.1.2011 12:37:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: škorpija Evo i nas: nažalost Ajdin nema apsolutno ništa moje, nevjerovatno mi je kako je čak i prste na rukama i nogama naslijedio od oca, kako je to moguće , ima či šanse da se pto promijeni kako raste, to mi je bolna tačka [img] [URL=http://i.imagefra.me/2a8hxtfu] [/URL][/img] ja sam cula da se prsti na nogama i stopala uglavnom nasljedjuju od oca, i stvarno je i kod mene i kod lane tako Skorpija, Ajdin ima tvoj obrve. Dosta za pocetak A to za prste na nogama...Ja naslijedila od svog, a i moje djevojcice od svog. Ja imam na rukama prste od mame, moja djeca od mene. Konkluzija= moja djeca imaju majkine prste na rukama
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 16.1.2011 22:49:35
Lulu_08
http://img705.imageshack.us/img705/5527/djana1.jpg
_____________________________ 25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 16.1.2011 23:22:27
teacher75
IZVORNA PORUKA: Djana Hehehehe, teacher75 upravu si kada gledas slike iz djetinjstva..ali pazi kada gledas slike "sadasnjice": MM & Ja http://img34.imageshack.us/i/pb151854.jpg/ Luna http://img443.imageshack.us/i/p8241346.jpg/ meni i dalje lici na tebe samo sto ima njegovu boju ociju
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 16.1.2011 23:24:50
Lulu_08
Hehe, thx, i ja mislim, ali eto, vjerovatno sto su joj oci bas upecatljive pa ljudi prema tome sude hehe..
_____________________________ 25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 16.1.2011 23:25:32
teacher75
IZVORNA PORUKA: Djana Hehe, thx, i ja mislim, ali eto, vjerovatno sto su joj oci bas upecatljive pa ljudi prema tome sude hehe.. al oblik ociju je definitivno tvoj, oblik lica, meni bas lici na tebe
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 16.1.2011 23:35:19
new mama
Ma ista ja ,cak i A prije par dana gleda neku sliku,ona i ja i kaze vidi Ajne ista mama,valjda cuje kad neko govori
_____________________________ A&V ~moje sve na svijetu ~
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 21:36:23
veeseelaa
a ličel vama ovo dvoje djece?
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 21:38:35
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa a ličel vama ovo dvoje djece? da
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 21:39:29
veeseelaa
Ajša je lijevo, ona samo ima malo krupnije i tamnije oke, zar ne?
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 21:40:44
Lulu_08
nosic, usta oblik glave isti :) samo okice malo krupnije
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 21:42:18
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Ajša je lijevo, ona samo ima malo krupnije i tamnije oke, zar ne? ja sam davno rekla da ona lici na tebe ili na tvoje samo me odma demantirase zene ona meni ocevo ima tek toliko da se ne radi DNA analiza
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 21:46:16
Anoniman
vesela ne odustaje
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 21:49:38
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa a ličel vama ovo dvoje djece? orginal slika
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 21:50:07
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: dadada vesela ne odustaje pa nisam ja na slici uopće
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 21:50:39
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: dadada vesela ne odustaje pa nisam ja na slici uopće ja sad posla da napisem da ti ne licis sada na to dijete na slici al koliko se sjecam ovo je ipak tvoja porodicna fotografija
< Poruku je uredio teacher75 -- 27.1.2011 21:51:29 >
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 21:51:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: dadada vesela ne odustaje pa nisam ja na slici uopće jel svekrva
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 21:52:37
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: dadada vesela ne odustaje pa nisam ja na slici uopće jel svekrva hahahha hahha ne, to je moj brat kad je bio mali Ajša me na ovoj slici podsjetila na njega baš
Anketa
Zdrava hrana.пеперутка16 Da li se hranite zdravo?
Oznake