Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:45:35
Mirkica
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: Mirkica
meni lici na TM
hahhahahahh znaci nije na mene :)
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:45:46
Hanady RR
enisa nemoj me sad da ce se promjeniti Noa ima bas plave oke iste kao kod mog tate ja zelene a mm smeđe
pa neće kod vas...vi imate plavookih u blizini... ovo enisa mene tješi...štas se ti odmah javljaš il i ti imaš nekog komšiju dobro tamnih oka pa te strah da ne potamni ako se sutra zakuha ja samo isprintam postove i kažem...stpi se još godinu potamniće
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:47:11
Mirkica
evo i mm i sina
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:48:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
enisa nemoj me sad da ce se promjeniti Noa ima bas plave oke iste kao kod mog tate ja zelene a mm smeđe
pa neće kod vas...vi imate plavookih u blizini... ovo enisa mene tješi...štas se ti odmah javljaš il i ti imaš nekog komšiju dobro tamnih oka pa te strah da ne potamni ako se sutra zakuha ja samo isprintam postove i kažem...stpi se još godinu potamniće
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:49:43
Mirkica
dzaba se ja nadam kazem ja mm nista dragi sledeca runda
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:50:17
zvecka
pa nije bas komsija
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:50:37
Hanady RR
evo i mm i sina
meni više na njega sad za sad...al poznajem negdje i tvoje crte...nema tvoje izražajne jagodice...ali iako su oči u boji tu negdje on ima tvoj pogled...i nosić...a uatsa muževa
al moram malo OT: mašallah mirkice kako je porastao...kao da je jučer bajram osvanuo kad si mi poruku poslal da se rodio Ishak Benin
< Poruku je uredio Hanady RR -- 13.1.2011 23:52:05 >
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:52:32
Mirkica
Hanady utjesi ti mene bas ti hvala
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:54:45
Hanady RR
moja Mirkice vidiš da ja bona ni sebe utješit ne mogu
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:57:01
SailorMoon
Moje djete kad se rodilo, babica je oste sekunde rekla. U vasem slucaju nebi nikad bio potreban dna-test koji dokazuje ko je otac. Moja A. je ISTA moj muz. Pljunuta mala smrdulja ista babo
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:58:52
Mirkica
moja Mirkice vidiš da ja bona ni sebe utješit ne mogu
Hanady tjesicemo se uzajamno hahahha
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 14.1.2011 9:27:32
veeseelaa
Kakvo će se dete roditi zavisi od kombinacije gena roditelja. Izrazito uočljive crte fizičkog izgleda poput velikog nosa, prenose se sa generacije na generaciju Kakvo će se dete roditi zavisi od kombinacije gena roditelja. Izrazito uočljive crte fizičkog izgleda poput velikog nosa, prenose se sa generacije na generaciju. Isto se odnosi na velike uši koje se u najvećem broju slučajeva nasleđuju od oca, ili veliki nožni palac koji se nasleđuje od majke, ističu genetičari.
Uvreženo mišljenje da devojčice češće liče na očeve a sinovi na majke, delimično ima naučno uporište. Dečaci od majke nasleđuju samo jedan iks hromozom, bogat genima koji određuju fizički izgled. S druge strane, očev iks hromozom siromašan je takvim genima. Kod devojčica je situacija potpuno obrnuta. One dobijaju po jedan iks hromozom od oba roditelja bogat genima za određivanje fizičkog izgleda, koji im omogućavaju podjednake šanse da liče i na oca i na majku.
I boja očiju bebe zavisi od kombinacije gena. Međutim, postoji jedna zakonitost u kojoj je nemoguće da roditelji sa izrazito tamnim očima dobiju plavooko dete. Za razliku od njih, osobe sa smeđom kosom i očima mogu da dobiju dete sa plavim očima, mada su češći primeri istovetne boje očiju roditelja i bebe. Osobe sa svetlom kosom i očima imaju najveću mogućnost da njihova beba ima plave ili zelene oči.
Genetska pravila postoje i kada se radi o kosi. Ako su oba roditelja svetle kose, njihovo će dete imati istu nijansu. Ako jedan roditelj ima tamnu a drugi svetlu kosu, kosa njihove bebe biće ili tamna ili će dobiti nijansu između boje kose oba roditelja. Ako jedan od roditelja ima kovrdžavu kosu, velika je verovatnoća da i dete ima takvu kosu
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 14.1.2011 10:34:20
Hanady RR
ovaj isti teksdt je jučer našla teacher pa ga postavila ...sve iščitasmo i skontasmo da je niđe veze... ovi naučnici nisu fino odradili analizu