Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:08:21
zvecka
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma znam mila, eto zbog anonimnih ću se i prestati zezati, još će mi neko sveki javiti da smo na distanci a ona to nezna
Cuti ne spominji sveki vise,,,dojavice joj pa sta ces,,,a i opomenut ce nas zbog prozivanja jer je svakako tema zakljucana,,,ja se taman mislila oglasit
Nego da nebude da sam skrenula s teme,,moram Apotekarki da kazem da mi lici na svog oca,,mada nije slika izbliza pa se bas i nevidi jasno,,,
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:10:20
zvecka
A da ja tebi kazem da ti meni licis na neku od onih spanski glumica,,nekad davno sam gledala jednu sapunicu,,acapulco il nisam sigurnama fina si brete,,moja mama bi rekla fina gara jebla guzcu
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:11:42
Mirkica
IZVORNA PORUKA: zvecka
A da ja tebi kazem da ti meni licis na neku od onih spanski glumica,,nekad davno sam gledala jednu sapunicu,,acapulco il nisam sigurnama fina si brete,,moja mama bi rekla fina gara jebla guzcu
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:11:43
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: zvecka
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:14:56
zvecka
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Ja ti velim to ti je nasa bosanska Šeherzada
Neznam ja sehrizadu,,al nacula sam da je svasta ljepsa,,,bogami ako je Sehrizada ovako kao u nas nasa vesela eh onda je zapravo ljepa cura ,,, Vesela nemoj misliti da se ja zezam,,ja sam vrlo jako ozbiljna takam Boga,
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:20:47
Mirkica
i moj sin ne lici na mene svi tako kazu a ja opet puno toga slicnog vidim ili zelim da vidim sve u svemu n ije ni bitno nek je ziv i zdrav
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:21:24
Hanady RR
N-N pa to je normalno...ne mora muž da liči...mi gene možemo vući do 9-tog koljena u izgledu pogotovo fizičkom
a ja ipak imama demanti... konačno se pojavila fotka na kojoj moje mlađe dijete pomalo liči na moga muža
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:23:38
Mirkica
Hanady slika na FB gdje si ti i kcerkica stvarno licite na starim slikama nije se slicnost vidjela ali ondje bas slicne
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:24:11
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Hanady slika na FB gdje si ti i kcerkica (najnovije) stvarno licite na starim slikama nije se slicnost vidjela ali ondje bas slicne
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 23:25:53
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Hanady slika na FB gdje si ti i kcerkica stvarno licite na starim slikama nije se slicnost vidjela ali ondje bas slicne
misliš ja i starija ma onako slika ispala tako nešto izdužena...al na ovoj ličimo što jest jest