Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 22:07:57
Mirkica
vesela slika kad si se ti udavala i tvoja mama ovdje puno licite , inace na ostalim slikama ne izgledas ovako njezno :))
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 22:16:45
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
pa mi se tu u biti razlikujemo, moja mama je ozbiljnija, ozbiljnije djeluje na slikama.... neko kaže da ličimo a neko da ne .... aj ga znaj
mama nema sejtanski i vatreni pogled
ama teacher ja htjedoh to napisati al reko naljutice mi se veselicaaa pa upakovah maloooo
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 22:43:53
zvecka
A za Lady i njenju poticu moram da kazem da nikad nisam vidjel;a vecu slicnost izmedu mame i cerke,,,a tek sad to jos vise vidim na ovim slikama,,,ma ista mati,,,jos ta visina i gledanje s visoka,,,sila materina
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 22:48:24
zvecka
A ti vesela,naj veselija licis na mamu svoju al mi curica tvoja ne lici u potpunosti na ti,,,mozda ce kad poraste imati taj stogi izraz lica,,,,,al sam danas na temi svekrva vidjela da se iza tog strogog izraza krije jedna jako humoristicna zena
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 13.1.2011 22:56:19
zvecka
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja humoristična???
Kazem da si humoristicna jer Änoniman"te je imao namjeru isprovocirati na sto si ti sve kroz humor odgovarala ili se varam,,,mozda si upotrijebila malo crnog humora.