Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 23:17:39
myb@by
Teacher, Lana je na ovim slikama ista ti, mada ima nesto i od tm. New mama prelijepe ste i ti i djevojcica . Hanady tvoja mlađa curica meni je ista tm, mada i starija ima nesto njegovo. Vesela ova tvoja djevojcica na ovoj slici je orginal ti samo sto je svijetlije puti. daddada preslatka si na ovim slikama a i tvoj sin na avataru je med medeni. Moja curici lici na mm i mog brata, mada kada vidim neke svoje slike kada sma bila beba lici i na mene.
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 23:20:47
teacher75
IZVORNA PORUKA: myb@by
Teacher, Lana je na ovim slikama ista ti, mada ima nesto i od tm. New mama prelijepe ste i ti i djevojcica . Hanady tvoja mlađa curica meni je ista tm, mada i starija ima nesto njegovo. Vesela ova tvoja djevojcica na ovoj slici je orginal ti samo sto je svijetlije puti. daddada preslatka si na ovim slikama a i tvoj sin na avataru je med medeni. Moja curici lici na mm i mog brata, mada kada vidim neke svoje slike kada sma bila beba lici i na mene.
ma tvoja ajsa je ista ti i tvoj brat (vas dvoje pravo licite), ne lici mi bas na tm
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 5.11.2010 7:29:43
pocahontas
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada
samedi je upravu...ja nisam skontala da si na ovoj zadnjij foto. ti ticerko...ja mislila tm..Dakle Lana je ista mama
kada se lana tek rodila vise je licila na mm, svi su to govorili. ja ne primjecujem sada neke slicnosti na mene, ali kad pogledam ove svoje slike kad sam bila , vidim da jako lici, samo sto sam ja bila bucmastija i tamnija. lana ima svijetlu kosu, a nas oboje imamo tamnu, s tim da je mm kao isto bio svijetle kose. ima njegova stopala definitivno, mislim da ce biti mrsava na njega
Tičerko, meni je Lana ista tm i gotovo ....nemoj se bezze napinjati
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 5.11.2010 8:37:32
veeseelaa
a evo još jedne slikice, svi smo na okupu lijevo je moj brat mladji, kad je bio mali bio je svijetao a sad je taman kao i ja djeca se definitivno mijenjaju
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 5.11.2010 9:10:34
Hanady RR
evo muža moga žutoga
a i mene žute
a evo mojih žutih cura slike kada su i jedna i durga bile dan poslije slavlja 1. rođkasa Hanadi
Farah
ovdje meni niko ni nakoga ne liči
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 5.11.2010 9:19:55
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
kako ne lici, lici te ti i tm
e to jedino al fakat često nam znaju reći da ja i on ličimo
ja nemam puno slika sa sobom uglavnom su kod mame u albumima, neke sam ponijela onako meni mile pa su sve famislijerane smao ova crno-bijela da sam ssam... al žuta sam ko i muž kad je bio mali
a djeca prosto se zadeveram kad vaše slike vidim...toliko sličnosti samo kod mene onaj standard žuto dijete i ništa drugo
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 5.11.2010 9:25:31
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dadada
starija na m, a mladja na tebe...mada su svoje najvise
A obje su prelijepe...Hanady je malo njeznija...prava curica...a ova mladja ce biti "rauberka"..dusa slatka
što i jeste već sada vidljivo.... ubi mi hanadi
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 5.11.2010 9:31:19
teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
kako ne lici, lici te ti i tm
e to jedino al fakat često nam znaju reći da ja i on ličimo
ja nemam puno slika sa sobom uglavnom su kod mame u albumima, neke sam ponijela onako meni mile pa su sve famislijerane smao ova crno-bijela da sam ssam... al žuta sam ko i muž kad je bio mali
a djeca prosto se zadeveram kad vaše slike vidim...toliko sličnosti samo kod mene onaj standard žuto dijete i ništa drugo
hanady lici na tebe a farah na tm- to je sasvim ocigledno!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 5.11.2010 9:44:55
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Iskreno Hanady sad si i mene zadeverala, nego ako imas koju sliku postara i mljekara pa stavi
Meni Hanady lici na tebe , a malena na oca
ma stavila bih al poštara niskad nisma viejdla ovoga lokalnog imamo sanduče, a mljekarka mi žensko jarane jedino jedan komšija dobro plavook i žut, al njemu sma ime saznala tek prije pola godine
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 5.11.2010 9:48:44
Anoniman
Tvoje me curice podsjete na mene i moju seku, jedna tamna druga druga svijetla s tim da ja i moja seka uopste ne licimo ni likom ni po naravi, 2 suprotna sijeta u svemu, ana damica a ja duga prica
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 5.11.2010 10:33:55
mama75
Jao Lady, ove prve 2 slike kao da je jedna beba. I taman kontam, vidi djeteta isto mama... kad slika sa tajom. Moram ti ipak reci da ima nesto i njegovo, obrve su im npr iste. Ma zaista djeca lice na oba roditelja. Kada neko nepoznat vidi moje kcerke sa mnom kaze: jao iste su mama. A one obje babina kopija. I na to mi naravno kazu: e onda vi i muz licite
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 5.11.2010 10:38:22
Lady26
Hahahaha tnx, potrudila sam se da nadjem slike gdje su nam poze bar slicne, mislim da sam prve 2 bas potrefila ... Ja iskreno kad je gledam ne vidim slicnosti ali ovako po slikama i nadje se ponesto....mada su ovo slike kad je imala max 3-4mjeseca, sad ima 11punih i vec se promijenila...
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 5.11.2010 10:43:30
Anoniman
Lady, zaiste ove prve dvije slike kao da je jedna beba u pitanju. Dadada, i tvoj je isti ti, a ti si mi premedena bebara. Ticer, i tvoja Lna je ista ti. Vesela, tvoja malena je rava kombinacija tebe i tvog muza.