Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 20:39:46
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dadada
slikano '81 ...znaci, imala sam 2 god.
o pile slatko... dada ko med si bila kao malena...lijepa si i sada...al zaista med medeni
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 20:43:39
teacher75
nazalost nemam skener pa sam pokusala uslikati slike mm i sebe kad smo imali oko godinu dana (koliko sada ima lana). slike se ne vide najbolje pa ne znam koliko mozete skontati na koga lici:
ovo je mm (imao je kosicu ko curica )
ovo sam ja:
i Lana:
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 20:52:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
nazalost nemam skener pa sam pokusala uslikati slike mm i sebe kad smo imali oko godinu dana (koliko sada ima lana). slike se ne vide najbolje pa ne znam koliko mozete skontati na koga lici:
ovo je mm (imao je kosicu ko curica )
ovo sam ja:
i Lana:
i ovo tvoje pile je na m nista zene...sto poky rece...stara kineska...dijete lici na onog ko je vise uzivao
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 21:27:46
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ljudi imal šta moje????? pomagajte
Naravno da ima. Ima sličnosti i u obliku očiju, i u osmijehu... Ten vam definitivno nije ni sličan, ali djevojčica je, takođe lijepa, svijetla verzija svoje mame... Ljudi često zbog boje kose ili očiju tvrde da dijete liči na jednog roditelja, a kad bolje pogledaš, to nije uvijek tako... Pa, ne tješim te, fakat tako mislim.
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 21:44:07
Anoniman
ma vas dvije ljepotice ...ista mama, kosica se razlikuje ali s vremenom će da bude smeđa, mm je bio plav baš ko i Alim a sad je crn, tako da će i Ajna posmeđit ko mama
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 21:44:11
Hanady RR
joj ja evo slike i iz mlađih dana rovila... djeca nam ne liče na nas
danas šetam sa djecom i jedna komšinica mi kaže ??e vala mlada ova ti mlađa ista mahir kad je bio mali kada sam ja ovdje doselila prije 32 godine, ja sad tražim sliku da nađem...on je žut nema govora...al nema plave oči
žuta i ja kad sam mala bila... al nema očiju plavih
a starija...ona opet ne znam, sve mislim na moju mamu liči al opet haman samo ja i ona tako mislimo
sad ću ja da skeniram slike da vidim šta vi mislet možda sam ja zbunjena više...sve geldajte smao boju očiju kod mlađe mi ne dirajte to na našim slikama nema.
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 21:49:19
new mama
Breskva ma ja sam kao dijete imala smedju kosu,Ajna se rodila crna i ja se nadam da ce joj kosica potamniti,mada je i mm bio plav kao dijete,a sad crn,ja imam jednu sliku kad sam bila dijete,prebacila bi je na komp. ali se ne vidi dobro,ma ja kao da Ajnu gledam na toj slici,nije sad da bi nesto bas htjela na silu da lici na mene,ali dokazi su tu
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 21:52:13
Anoniman
IZVORNA PORUKA: new mama
Breskva ma ja sam kao dijete imala smedju kosu,Ajna se rodila crna i ja se nadam da ce joj kosica potamniti,mada je i mm bio plav kao dijete,a sad crn,ja imam jednu sliku kad sam bila dijete,prebacila bi je na komp. ali se ne vidi dobro,ma ja kao da Ajnu gledam na toj slici,nije sad da bi nesto bas htjela na silu da lici na mene,ali dokazi su tu
tjesi se ti ne lici na tebe ni malo Breskva te lozi
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 21:55:18
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada
samedi je upravu...ja nisam skontala da si na ovoj zadnjij foto. ti ticerko...ja mislila tm..Dakle Lana je ista mama
kada se lana tek rodila vise je licila na mm, svi su to govorili. ja ne primjecujem sada neke slicnosti na mene, ali kad pogledam ove svoje slike kad sam bila , vidim da jako lici, samo sto sam ja bila bucmastija i tamnija. lana ima svijetlu kosu, a nas oboje imamo tamnu, s tim da je mm kao isto bio svijetle kose. ima njegova stopala definitivno, mislim da ce biti mrsava na njega
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 21:55:55
new mama
IZVORNA PORUKA: noa
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 22:00:52
Anoniman
Vrati se par stranica unazad gdje je new mama postavila sliku sebe kao bebe ne znam tačno koja je stranica vidjećeš sličnost...a također zastani na str. br8 i vidi moje pilence kako liči na mene ... sad nam daj i ti sliku hajde, hajde da vidimo ko je tata
< Poruku je uredio Breskva -- 4.11.2010 22:01:34 >
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 22:02:11
new mama
IZVORNA PORUKA: Breskva
Vrati se par stranica unazad gdje je new mama postavila sliku sebe kao bebe ne znam tačno koja je stranica vidjećeš sličnost...a također zastani na str. br8 i vidi moje pilence kako liči na mene ... sad nam daj i ti sliku hajde, hajde da vidimo ko je tata
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 22:37:28
bebbe RR
New mama, ti i Ajna ste iste! A, Hanady, plave oči je nekada negdje neko morao imati:) To je baš rijeko da dva tamnooka roditelja imaju plavooko dijete, i baš zato super. Znaš li da dva plavooka roditelja ne mogu imati smeđeooko dijete?! A Farah ima prelijepe, blage, divne, velike oke... I, u pravu si, meni se isto čini da Hanadi ne liči ni na tebe ni na TM:))))) A mamu ti nisam vidjela, pa ne znam... Zato dječak od tvoje sestre liči na tebe.