Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 15:44:38
Anoniman
veselaaa ima tvoje oci prelijepi ste mi. visnja asja je ista ti prelijepe okice ima nisam vidjela ljepsi okica u curice a tek kosica svuvisne je komentarisati ista...... reallove maleni je bogami na tm dzaba ti je nelici na tebe ilhana medic mali mi vise vuce na tebe u faci,i boja kosice vidim plava si a tm crna a malena plava isto.Preslatka je nasa manekenka mala
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 16:06:33
Apotekarka
ma isti ti, na gorana sekunde nije NJegova familija tvrdi isti on doduse place na mene vele Tako veli moja rodica da njeni svekrva i svekar govore isti caca,isti a jede ko nakav prastriko a veli ona a bas me uja uhvati jede ko prastriko a ja isto onako jedem
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 16:16:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ljudi imal šta moje????? pomagajte
ne znam sta bih ti rekla ...usta...mozda...ne bih rekla da ima tvoje oci....njoj oci idu malo prema dole, cini mi se...mislim na kapak...ocni luk ...ne znam ni ja vise sta je ...a tebi ne...koliko vidim na foto...ma sta te briga Ajsa ti je preslatka
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 16:19:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
evo i taje
Iskreno meni mali Antonio vise lici na oca nego na tebe, nek ti je ziv i zdrav ali meni je ovo najljepsi djecak na rr, najljepsi osmijeh i okice mu se smiju
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 16:39:48
muaaa
E pa moje zene prelijepe ste sa svojom divnom djecicom.
Ali mene bas pravo ono pravo nervira kad me neko pita....a na koga lice ova djeca,nemaju nista N.....N je mm.Onda mi dodje da kazem,lice na jednog ovamo neznas ga ti.
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.11.2010 16:50:31
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Niobe
IZVORNA PORUKA: dadada
ni kod tebe nisam sigurna ...posto sam vas vidjela alive...ma ima nesto i tvoje
maaaaaarš
ma iiiiisti ste
sta i tebe briga kad je presladak
Moj Andrej je preslika svog oca...ama100% jedino sto na mene ima to su duge trepavice ...meni fakat ne smeta...a glavne su mi komsije kada me fol zele "utjesiti" pa kazu da je isti ja...a niđe veze
Posto mu je otac bio pravo lijep...sto se kaze- ko slika...ja bogami sretna
mislim, bio...zato sto se sad od debljine deformisao pa vise ni nalik sebi nije ... ja ga vooooooolimmmmm najvise na svijetu ...