Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 22:03:03
Lulu_08
pa kako nije tvoje? meni je sve sto nije od MM nego od mene pa taman to bio najdalji rod moje hihihihihihi... jer zivim gdje fakat nema niko moj, a svi od MM su tu. pa svi prepoznaju i 1000000to koljeno od MM u mojoj Luni a mene niko ne ferma za zivu silu hahahahahahaha..
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 22:04:06
teacher75
IZVORNA PORUKA: Djana
pa kako nije tvoje? meni je sve sto nije od MM nego od mene pa taman to bio najdalji rod moje hihihihihihi... jer zivim gdje fakat nema niko moj, a svi od MM su tu. pa svi prepoznaju i 1000000to koljeno od MM u mojoj Luni a mene niko ne ferma za zivu silu hahahahahahaha..
rekla sam ti ja na koga je, slusaj mene
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 22:05:06
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Djana
COOL! Po ovoj slici bih bas rekla da lici na tvog brata!!! Super hehehe...Ipak nesto "tvoje"!! ehehehe
pa nije moje, ja i brat smo samo tamni a inače jako različiti
meni vas dvoje licite pravo!
da na prvu al ko nas god dobro poznaje zna da ne ličimo Ljudi vežu uvijek ako su brat i sestra tamni eno isti su a ustvari skroz drugačiji Nije ten sve
pa ne moze tvoje dijete liciti na tvog brata ...Ajsa ne moze povuci gene tvog brata...moze tvoje...tj. dedine i bakine...razumis...tvoj brat isto lici na nekog od tvojih roditelja...ili prabaka i deda...samim tim i Ajsa...A rekoh da trazis slike svojih roditelja u tom uzrastu
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 22:13:03
M kao Mama
Vesela, tvoja kćer je ista tvoj muž, postavi nam sliku njegovu iz mlađih dana, vjerujem da bi bila kopija
Moram i ja iskopirati kakvih slika, Lajla je moja kopija, ali tek odnedavno kako je dobila kosu, kad je bila čelava nije ni na šta ličila, pa tako ni ni na koga, hahaha
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 27.1.2011 22:14:33
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Vesela, tvoja kćer je ista tvoj muž, postavi nam sliku njegovu iz mlađih dana, vjerujem da bi bila kopija
Moram i ja iskopirati kakvih slika, Lajla je moja kopija, ali tek odnedavno kako je dobila kosu, kad je bila čelava nije ni na šta ličila, pa tako ni ni na koga, hahaha
E pa nasmija me hahahahah, licila je naravno - na sebe gdje ces tako mama reci heheheheh...