Tuzlanka22 -> RE: Ginekolozi u Tuzli (20.4.2014 19:36:28)
|
Pozdrav svim korisnicima foruma. Dugo sam razmisljala da li da pisem ili ne.Pa evo da i ja iznesem svoje misljenje o doktorici Suadi Tinjic. Dugooo vremena se borim sa neplodnoscu,kod mene je otkriven septum maternice jos prije par godina 3 D ultrazvukom koji nisam htjela da operisem sto zbog straha sto zbog toga sto je kod muza uvijek spermiogram bio los,pa sam smatrala da zbog toga ne dolazi do trudnoce.Septum-pregrada nije nesto velika,ali eto umanjuje mi par procenata uspjesnosti vantjelesne oplodne za koju smo se odlucili i krenuli u postupak. Elem,da se vratim da doticnu dr.Tinjic. Na prijedlog poznanika otisli smo kod nje sa ultrazvukom ,i ona je zeljela da me pregleda u toku menzesa sa nekim takozvanim "sis" pregledom da utvrdi da li ja imam taj septum ili ne.Na tom pregledu mi je utvrdrila da ga uopste nema,apsolutno nikakve pregrade-septuma ni najmanje.Ja sva happy,sretna da sretnija ne mogu biti.Navaljivala je da odmah krenem sa postupkom vantjelesne oplodnje kod nje,da joj nalaze donosim kako koji budem radila i kako koji bude pristigao(to mi je bilo malo cudno,valjda trebaju da se prikupe svi nalazi te da se koriguju lose stvari pa onda u postupak) Neki mi vrag nije dao mira pa sam procesljala po forumima malo o njoj,i kako sam se svega nacitala loseg,odlucim da je napustim i potrazim drugog doktora,koji mi potvrdi septum ,i koji sam uklonila prije par dana privatno. Prije toga sam isla i na konzilijum na Gradinu u Tuzli,i oni su mi potvrdili,i uprkos muzevom losem nalazu savjetovali uklanjanje te pregrade.Ja se i dan danas cudim sta je njoj bilo u cilju,da slaze ocigledno,i da krene u postupak na vrat na nos...Imam osjecaj da je htjela samo da uzme pare,sfuseri sam taj postupak vantjelesne i adios....Moj vam je savjet zaobidjite je koliko mozete,cudan je to insan. Eto zao mi je zbog duzine mog posta,ali htjela sam svoje iskustvo da podijelim sa vama.
|
|
|
|