trudnicic2 -> RE: Ginekolozi u Tuzli (21.3.2014 13:59:55)
|
Citam vase postove koji su ranije pisani,evo moje iskustvo nakon 25 tjedana trudnoce,dr.Blitvic vise ni mrtva,naime kako nisam iz Bosne suprug je dobio informaciju kako je ona povoljan i dobar ginekolog,po preporuci isla sam njoj,iako sam tad vec bila 9tjedana trudna zena me uvjeravala da nisam jer se ne vidi(dosta sam visoka i mrsava),tek uz tesku muku pregledala me i s ultrazvukom utvrdila da ipak nisam luda nego trudna,nesigurna je u samu sebe i svoje dijagnoze,sve sto treba salje me u Plavu polikliniku i cekajuci zadnje vadjenje krvi ovaj tjedan shvatila sam da bi mi bilo jeftinije da sam isla u Plavu poliklinku voditi svoju trudnocu,za sve ultrazvuke salje kod njih,svi testovi salje kod njih,spol bebe smo saznali u poliklinici vec u 12 tjednu trudnoce,ona mi je u 20 tjednu rekla da nije sigurna ali da joj se cini da je djecak,da ne pricam kako me uvjerila da bebi srce nije u redu,da imam trudnicki dijabetes i stavila na dijabeticku dijetu.Nakon toga mi je prekipilo,nisam htjela davati 150KM P.P. za 4D ultrazvuk na koji me slala jer sam joj rekla na pregledu prije da me ne zanima na koga ce beba liciti da se mogu strpiti do poroda bitno mi je da je zivo i zdravo,stavila me na strogo mirovanje jer je navodno niska i visoko rizicna trudnoca i svaki moj pokret moze biti problem,danima nisam spavala,izludjivala sebe i supruga da ce mi beba ispasti ako se pomaknem. Otisla dr.Balicu i to njemu,a ne njegovoj supruzi,trudnoca nije rizicna,beba nije nisko,srce savrseno razvijeno,nemam trudnicki dijabetes,nisam pretila,plodne vode je savrseno normalno,moj bebac je napredniji za ovaj stadij trudnoce i tezak 778gr [sm=smiley1.gif],a za dr.Balica imam samo rijeci hvale [sm=bravo.gif],sto god sam ga pitala rekao mi je,sa mnom je pricao kao da je neka zena,dao mi savjete kako se pripremiti sada za duzi put,napravio 4D ultrazvuk koji ja nisam htjela suprugu za rodjendan da ima slikicu u boji i to posebno izdvajao,uvjerio me da mogu normalno jesti,da uzivam u svojoj trudnoci,da uzivam u ovom periodu da se nemam cega bojati,toliko sam se ugodno iznenadila s obzirom na vase komentare na forumu o njemu i ne zalim za onih 65KM sto se njemu plati jer covjek sve napravi i sve je na jednom mjestu ne mora se setati od ginekologa do P.P. i tamo jos novaca ostavljati.Moja preporuka je definitivno dr.Balic i ne nitko me nije pretplatio da pricam o njemu to su samo moja iskustva s oboje od cesto spominjanih ginekologa dr.Blitvic i dr.Balic.
|
|
|
|