daisy87 -> RE: Ginekolozi u Tuzli (9.1.2014 21:49:37)
|
IZVORNA PORUKA: klemzi IZVORNA PORUKA: andjela I Pozdrav drage moje forumasice... Zanima me da li je neka od vas bila kod dr Suade Tinjić. Ima ordinaciju u pasažu, a vidjela sam reklamu da je uvela clansku kartuv koja obuhvata sledeće: 1.Ginekološki pregled 2.Kolposkopiju i PA-PA test (nalaz se čeka 5 dana) 3.TVCD ( trans vaginalni color dopler) 4.Palpatorni i ultrazvučni pregled dojki 5.Vođenje trudnoće 6.Specijalistički ginekološki savjeti CIJENA ČLANSKE KARTE JE 100,00 KM Ukoliko nemate člansku kartu sve gore navedene usluge u optimalnom korištenju u toku godine po cjenovniku Poliklinike koštale bi oko 600,00 KM. Meni se ona uopće ne sviđa, imala je ordinaciju u Gradačcu, nakupila love, svakavih priča sam čula, na znam da li je istina...Ali meni se ne sviđa jer je živčana, prenijela je svu nervozu na mene i šikanira sestre koje rade s njom doktorica Tinjic je najdivinija doktorica koju znam,a vjerujte nakon spontanih pobazaja,dva porodjaja i tonu drugih problema bila sam kod mnogo njih.bas suprotno mislim,ona je meni divna,komunikativna,sve zivo zena objasni.moja iskustva s njom su super super pozitivna.a da ne pricam o toj clanskoj karti.bankrotirala bih da nje nema.vec 4godine sam kod dr.tinjic i minimum novaca sam potrosila.da napomenem da sam drugu trudnocu prelezala i bila je kriticna,na preglede sam isla svako malo i sve to za 100KM.negdje drugo bi me ogulili.
|
|
|
|