Twinkies04 -> RE: Ginekolozi u Tuzli (13.2.2014 22:02:18)
|
IZVORNA PORUKA: newborn Pa dobro onda,po vasoj logici dalo bi se zakljuciti da se onda ovdje reklamiraju i svi ostali doktori.Prvo trebate da se uvjerite i same u necije sposobnosti,pa onda pricajte tako o nekome.Ova tema nije otisla u pogresnom smjeru,naprotiv sve smo mi dale svoju preporuku i ne vidim nista lose u tome.A teorije zavjere ostavite po strani i pazite da ne uvrijedite nekoga,jer ja imam sina zahvaljujuci dr.Tinjic.Ako hocu preporucit cu je jos milion puta,a sto se mene tice slobodno se nadjemo i uzivo pa porazgovaramo... Newborn ja postujem svacije misljenje,u ovom slucaju i tvoje,jer ti imas i vise nego dovoljan razlog da joj budes zahvala,i shvatam odakle potice to tvoje zalaganje.Ja iskreno nemam obicaj da govorim u negativnom smislu za bilo koga,ali ovo sto sam rekla je 100 % provjereno i tacno.Obisla sam sve specijaliste u Tz vjeruj,nikad ni za jednog nisam rekla ni pola ruzne rijeci,al kad se radi o doticnoj dr. morala sam reci,iz jednog prostog razloga, srela sam dosta njenih bivsih pacijentica,zene koje su prolazile razne procedure kod nje a da prethodno nisu bile ni kako treba ginekoloski obradjene,pacijentice za koje inseminacija ili IVF nije bila opcija uopste,a tih je zena veliki broj.Ja ne pricam sad o uspjehu IVF-ova,inseminacija ili ne znam ni ja cega,to ne moze niko nikom obecati ni garantovati.Ja pricam o zenama kojima je na prvom pregledu receno da trebaju na IVF a da prethodno nisu uzete neke druge opcije u obzir..IVF nije nesto sto se treba olako shvatiti i hajde ba uradicu pa sta bude.Zene treba da shvate da poslije IVF-a nije protokol da se vracas na bilo kakav drugi tretman.Nema tu s konja pa na magarca...Po meni to nije u redu i ok,ali eto....svako ima svoje.. A da ne bude da se ova tema samo svodi na hvaljenje i kudjenje doticne dr. Sto se tice Dr.Amele Azdajlic jer vidim da je neko spomenu ,7 godina je bila moj dr i drzala je dobro stvari pod kontrolom tako da za nju mogu reci da se bas fino posveti pacijentu. Dr.Ostrvica je takodje dobar znam par cura koje su njegove stalne pacijentice i prezadovoljne su. Na UKC-u sam cula da zene masovno traze Dr.Serak. Dr.Omeragic mi je totalno ok.doktor starog kova sto se kaze,jedino nekom mozda bude neprijatno sto je doktor a ne doktorica.meni je iskreno svejedno jer je jako dobar dijagnosticar..
|
|
|
|