RE: Ginekolozi u Tuzli (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

Alma_27 -> RE: Ginekolozi u Tuzli (10.4.2012 17:07:17)

pa, to je tvoje iskustvo. forumasica je pitala ko je kome vodio rizicnu trudnocu i dala sam odgovor. ko je tebi vodio rizicnu trudnocu? daj joj prijedlog

Lulu_08 -> RE: Ginekolozi u Tuzli (10.4.2012 18:01:37)

IZVORNA PORUKA: emči

ja sam jednom bila kod dr Balića i nije ostavio utisak dobrog doktora osim što je nahvalio da ima najbolju opremu u tuzli itd. definitivno ne bih više nikad kod njega otišla. vidim da su dobre preporuke za doktoricu Balić pa vas molim ako neko zna koliko košta kod nje papa test.

Mislim da je papa test kod Balica oko 50km - pls ispravite me ostale forumasice ako grijesim? (ja poslednji put kada sam radila radila i nalaz hormona i jos nesto pa je bilo oko 100km)

emči -> RE: Ginekolozi u Tuzli (10.4.2012 22:17:46)

IZVORNA PORUKA: Alma_27

pa, to je tvoje iskustvo. forumasica je pitala ko je kome vodio rizicnu trudnocu i dala sam odgovor. ko je tebi vodio rizicnu trudnocu? daj joj prijedlog

pa ja i jesam napisala svoje mišljenje o dr. Baliću i kao što vidim nisam jedina koja ima takvo mišljenje što ipak nešto govori o njemu, tako da sam forumašici dala prijedlog kod koga da ne ide i time joj bar malo pomogla, nadam se[sm=wink.gif] a ja svoju trudnoću sticajem okolnosti nisam vodila u tuzli, ali ako Bog da drugu sigurno hoću

kaktuscic -> RE: Ginekolozi u Tuzli (10.4.2012 22:34:25)

I ja mislim da je kod Balica papa test 50KM bio je bar prije 3 godine. A imas njihovu stranicu i na njoj e-mail pa ih pitaj ili pozovi telefonom.

emči -> RE: Ginekolozi u Tuzli (10.4.2012 22:58:05)

hvala vam puno [sm=smiley1.gif]

Zin@ -> RE: Ginekolozi u Tuzli (11.4.2012 14:09:38)

Hvala na prporuci za ljekara, znam za Balica, znam da je dobar ljekar, ali ja bih ipak doktoricu, mozda Amru H. ili neku dr. koja radi u DZ.?

zelenooka_2412 -> RE: Ginekolozi u Tuzli (25.4.2012 12:43:35)

Zin@ u Domu zdravlja imas i doktoricu Amelu A. jako je pristupacna i strucna.. ona ti je moja preporuka..pa sad na tebi je dalje..sretno :)

Zin@ -> RE: Ginekolozi u Tuzli (26.4.2012 11:31:03)

Jos nisam sredila papire za knjizicu, u svakom slucaju odabracu ili Amelu ili Amru.
Hvala zelenooka_2412.

alminasuljkic -> RE: Ginekolozi u Tuzli (15.5.2012 15:38:14)

Ja sam prije bila i kod doktorice Hajdar i doktora Balica Nisu losi ali nemam vise sbage djelit novac kad imam zdrastvenu knjizicu Jel neko upoznat sa radom doktorice Jasmine dragovic jer sam kod nje bila prvi put i utvrdila mi je trudnocu i idem ponovo 18 maja...

maja! -> RE: Ginekolozi u Tuzli (4.8.2012 13:42:42)

Prva 3 mjeseca bila kod dr.Balica :D Nije los,ali za silne pare koje sam mu dala ta 3 mjeseca....mogao je otvoriti usta :D Prebacila sam se kod dr.Blitvic....ODUSEVLJENA SAM:D

imansanja -> RE: Ginekolozi u Tuzli (4.8.2012 14:52:47)

Draga moja i ja sam bila kod njih, kada sam dobila spontani u 5 mjesecu uputili me na Gradinu.

mini_me -> RE: Ginekolozi u Tuzli (30.8.2012 13:01:37)

pozz svima.. nova sam ovdje i vidim da dosta hvalite dr.blitvic. nemam nista protiv nje, stvarno je jako profesionalna, ali opet odlucila sam da je promijenim. u mom slucaju, godinu i po dana se lijecim kod nje, papa test pokaze ascus pa cin1, pa opet ascus, a ona samo prepisuje vaginalete koje apsolutno nemaju efekta,sekret ne prolazi, a situacija nije bas bezazlena pa da se to odugovlaci. nekako mi je hladna, skrta na savjetima i sve brzo odradi, ne posveti dovoljno paznje problemu. da li imate vi neku preporuku neke dr doktorice??

Alannah -> RE: Ginekolozi u Tuzli (30.8.2012 13:49:41)

mini_me ja bih ti preporucila dr Amelu Adzajlic,radi i privatno i u Domu zdravlja i sve pohvale imam za nju.Ako ti treba broj ordinacije,mogu ti poslati u pp.Takodje dosta cura hvali i dr Amru Habibovic,pa mozda da odes kod neke od njih.

Nunichi -> RE: Ginekolozi u Tuzli (30.8.2012 17:21:41)

IZVORNA PORUKA: mini_me

pozz svima.. nova sam ovdje i vidim da dosta hvalite dr.blitvic. nemam nista protiv nje, stvarno je jako profesionalna, ali opet odlucila sam da je promijenim. u mom slucaju, godinu i po dana se lijecim kod nje, papa test pokaze ascus pa cin1, pa opet ascus, a ona samo prepisuje vaginalete koje apsolutno nemaju efekta,sekret ne prolazi, a situacija nije bas bezazlena pa da se to odugovlaci. nekako mi je hladna, skrta na savjetima i sve brzo odradi, ne posveti dovoljno paznje problemu. da li imate vi neku preporuku neke dr doktorice??

Dr. Mirela Kapidzic...prekrasna doktorica, njezna, komunikativna, posveti se pacijentu maksimalno.

mini_me -> RE: Ginekolozi u Tuzli (30.8.2012 22:25:18)

e hvala vam puno. cak sam planirala ici kod dr. tinjic, al naisla sam na dooosta negativnih komentara i odustala sam. nadam se da necu sa novim izborom pogrijesit. u svakom slucaju javljam se uskoro sa, nadam se, pozitivnim komentarima za jednu od doktorica za koju se odlucim [sm=smiley1.gif] i samo alannah da mi kazes gdje se nalazi njena ordinacija?

didii -> RE: Ginekolozi u Tuzli (30.8.2012 23:06:55)

evo ja cu da preduhitrim i da ti kazem da ordinacija u kojoj radi amela a mislim da i amra radi skupa s njom kao i lejla mesalic (svaka ima svoje dane u sedmici kada rade) nalazi se na Bulevaru prva zgrada nize od autobuskog stajalista kada ides od male pijace, ispred zgrade prodaje se voce, nadam se da znas koja je zgrada u pitanju.E u toj zgradi drugi ulaz tu je ordinacija.Amela radi sigurno ponedjeljkom za ostale dane nisam sigurna. Ako te zanima mogu ti na pp poslati i broj tel. jer i ja sam isla kod nje

lost -> RE: Ginekolozi u Tuzli (30.8.2012 23:16:46)

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Dr. Mirela Kapidzic...prekrasna doktorica, njezna, komunikativna, posveti se pacijentu maksimalno.

Da li Dr.Kapidžić radi privatno, nešto ne znam?
Ona je mene porodila i zaista je divna žena... Ja sam kod dr.Blitvić, vodila mi je i trudnoću žena jste profi ali kao što neko reče nekako je hladna i brza samo što ne istjera iz ordinacije [sm=zmeden.gif]

Nunichi -> RE: Ginekolozi u Tuzli (31.8.2012 6:46:32)

IZVORNA PORUKA: lost

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Da li Dr.Kapidžić radi privatno, nešto ne znam?
Ona je mene porodila i zaista je divna žena... Ja sam kod dr.Blitvić, vodila mi je i trudnoću žena jste profi ali kao što neko reče nekako je hladna i brza samo što ne istjera iz ordinacije [sm=zmeden.gif]

Ne...samo na gak-u.
A mini_mi ti malo iscitaj temu o cini I II III...nemam sad vremena da link trazim. Tamo imas jedan oooodlican recept sa aloa verom...mojoj kolegici je nalaz nakon 4 godine bio cist, nakon sto je to ispila. A i svinjska mas(oprana u 9 voda) sa istucanim bijelim lukom, pa napravis vaginalete zenama je davala super rezultate. :)
Mozda ce ti biti smijesno, ali probaj. [sm=smiley2.gif]
Moj ascus i cin I na II nisu izlijecile vaginalete i razna ispiranja...ja sam isla na krio i laser terapiju i hB sve je ok. A ako hoces nekog ko to radi dobro, privatno, onda je to dr. Fedja Omeragic. Eto...sretno. [sm=smiley1.gif]

mini_me -> RE: Ginekolozi u Tuzli (31.8.2012 23:08:13)

eh super, znam gdje dodje ta zgrada na bulevaru pa cu otici kod amele :) nunichi i ja sam trebala radit krio nakon sto je papa pokazao cin I al dr. blitvic je odustala posto nisam radjala nikad, pa kao da sto manje 'cacka'[sm=smiley36.gif] i poslije toga nalaz je pokazao ascus tak da ga nikako nisam ni radila. sad trebam da idem na papa po propisanom, al et dojadile mi vise i te vaginalete koje ona prepisuje, a nemaju nekog efekta pa reko da cujem i drugo misljenje :)

Alannah -> RE: Ginekolozi u Tuzli (1.9.2012 9:54:30)

Dr Amela je u ordinaciji ponedjeljkom i srijedom od 15h pa nadalje.

m_elle -> RE: Ginekolozi u Tuzli (3.9.2012 20:04:19)

Pozdrav, nova sam na forumu. MM i ja pokusavamo malo vise od godinu dana zatrudniti. Imamo 31 godinu, ja redovne menstruacije, dobre nalaze briseva, papa test, UZ, njegov nalaz je takodje dobar, ali jos nista nema NOVO. Odlucila sam se za Dr Amelu, privatno, po preporuci i vec sam joj bila na konsultacijama. Jako prijatna zena, dogovorile smo koje moram raditi pretrage u narednom ciklusu. Interesuje me da li se neko obracao njoj za slican problem i da li je bilo uspjesno? I naravno, prvo pitanje doktorice je bilo, da li radimo stresne poslove? Nadam se da necu ici na neke invazivne terapije odmah, kako to drugi privatni ginekolozi preporuce vec na pocetku. Voljela bih da cujem ako je neko imao iskustva sa dr Amelom vezano za ispitivanje neplodnosti i da li je bilo uspjesno! pozz

m_elle -> RE: Ginekolozi u Tuzli (3.9.2012 20:08:24)

Pozdrav, nova sam na forumu. MM i ja pokusavamo malo vise od godinu dana zatrudniti. Imamo 31 godinu, ja redovne menstruacije, dobre nalaze briseva, papa test, UZ, njegov nalaz je takodje dobar, ali jos nista nema NOVO. Odlucila sam se za Dr Amelu, privatno, po preporuci i vec sam joj bila na konsultacijama. Jako prijatna zena, dogovorile smo koje moram raditi pretrage u narednom ciklusu. Interesuje me da li se neko obracao njoj za slican problem i da li je bilo uspjesno? I naravno, prvo pitanje doktorice je bilo, da li radimo stresne poslove? Nadam se da necu ici na neke invazivne terapije odmah, kako to drugi privatni ginekolozi preporuce vec na pocetku. Voljela bih da cujem ako je neko imao iskustva sa dr Amelom vezano za ispitivanje neplodnosti i da li je bilo uspjesno! pozz

magistra -> RE: Ginekolozi u Tuzli (20.11.2012 12:27:00)

Pozdrav! Dugo sam čitala razne forume i textove pa odlučih napisati svoja iskustva, možda nekome budu od koristi! 4 godine sam bila pacijent dr Blitvić i hvalila je isto kao i mnogi ovdje na forumu, kao djevojci ( virgo intacta) dijagnosticirala mi je cistu jajnika, koju sam po njenoj preporuci operisala na gradini ( dr tulumovic). Medjutim ni poslije operacije moji bolovi zbog kojih sam joj prvi put i otišla- po dnu stomaka, tačnije iza stidne kosti nisu prestali, išla sma joj redovno na kotrole, uvjeravala me da je sve ok, i da je jednostavno moj pms takav. Kada sam se udala nastavila sma joj ici, na prvom pregledu sam jako krvarila, dok mi je uzimala uzorak za papa test. Ja sam bila uplašena zbog toga a dr je samo hladno rekla, pa šta i ako bude cin 1, 2 sve se liječi! Kada je došao nalaz, bio je uredan, prepisala je vaginalete i to je to. Pri tome u periodu od nekih 8 mjeseci sam pokušavala zatrudniti, nije išlo. Ona je samo rekla da se trudimo i čekam. kako mi je to sve bilo sumnjivo jer osjetim ovulaciju i poznajem svoj organizam htjela sma promijeniti dr, tek da čujem drugo mišljenje, bar na jedan pregled mislila sam da nekom drugom odem. Čitala sma forume i sreća pa nisam otišla dr tinjic jer mislim da je većina onog što piše tačna. Otišla sma doktorici Balić. Čim sam joj objasnila gdje me boli, rekla je to može biti samo grlić, na pregledu sam i kod nje krvarila, rekla je da to nije ok i da je sam taj bol alarmantan! dijagosticirala mi je ektiopiju grlica i hroničnu upalu cervixa, dala vaginalete, tek da smire upalu do sljedećeg ciklusa! Onda sam bila na krioterapiji, trenutno je faza obnove sluznice koja traje 6 sedmica. O finoći i pristupu dr devlete ne treba ni pisati, oduševljena sam. Napisala mi je koje nalaze da uradim ( hormone) , i to sam sve radila na gradini, stoga nije istina da insistiraju da se radi kod njih! sa nalazima cu na kontrolu čim prodju ovih 6 sedmica. Osim toga svega, dr sumnja da moj desni jajnik gdje je bila operacija uopšte nema funkciju, i mislim da ne nažalost u pravu ali to će tek pregledima da utvrdi, mislim da cu ici i na transvaginalnu laparoskopiju, da se utvrdi tačno stanje i prohodnost usput. mislim da sam sada na pragu rješenja svog problema sa bolom koji traje više od 10 godina, a uz sve to mislim da ce i problem sa zatrudnjivanjem aBd uskoro biti riješen. I hronična upala je možda čak razlog a i nikakve druge pretrage mi dr blitvic nije predlagala. Kada sam počela da poredim nalaze dr balić i blitvic primijetila sam da na nalazima dr blitvic ne piše ništa za jajnike osim b.o....niti ima li folikula ni kojih su dimenzija ...ništa! tako da ja joj više nikada ne idem...samo još da napomenem da sam bila bezbroj puta na uz cijelog abdomena i da je isključena svaka mogućnost da je bol u stomaku od nečeg drugog što nije ginekološke prirode. Prvi pregled kod dr Balić je trajao 45minuta, pitala sam je sve što sma htjela, pokazala sve nalaze i mužev spermiogram i sve platila samo 50KM, krioterapija je koštala 100KM za slučaj da nekog zanimaju cijene. Pozdrav!

zelenooka_2412 -> RE: Ginekolozi u Tuzli (5.12.2012 18:04:47)

Da li neko zna, ima li dr. Indira Serak ordinaciju privatno?? Hvala

Nunichi -> RE: Ginekolozi u Tuzli (6.12.2012 4:22:38)

Nema.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>