sanela.asja -> RE: Ginekolozi u Tuzli (7.9.2011 15:00:37)
|
Zdravo, ovo dugo želim da kažem: ENIDA NEVCINOVIĆ! Trudnoću mi vodila Dr Azra Blitvic (sve ok, vodi i drugu), međutim ode na godišnji i preporuci mi Enidu jer bi bila dezurna na termin mog poroda. Odem kod Enide na pregled. Jedva se vratim kući od bolova. Prokrvarim. Nazovem Enidu, a ona kaže da je to normalno. Osjećam da mi po malo curi vodenjak-kaže da je i to normalno poslije pregleda. Sutradan odem na Gradinu. Moja beba je bila 36 sati bez vodenjaka, a sve zbod dotične godpođe ENIDE NAVČINOVIĆ. NAkon poroda, dođe dotična u vizitu i pravi se da me ne prepoznaje, a Dr Azri je rekla da joj nisam ni dolazila na pregled. Toliko o njenoj stručnosti! Porodila me dr Kapidžić, svaka cast ženi, tretirala me kao da sam joj rođeno dijete, kao i babica, mislim da se zvala Nermina. ENIDU ne bi nikom živom prporučila čak bi joj oduzela i dozvolu za rad. Covjece pa takve osobe treba tuziti,al kad u nasoj drzavi nema vajde samo gubis zivce i ja se sad plasim sta ako me ona zapadne [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|