|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gdje kupiti - igračku?
20.1.2012 12:57:06   
leona81
Meni su ti laptop folovi nidje veze iskreno, ako bas moras, jer si obecala da mu ga kupis, uzmi neki jeftiniji...ti Minis i dinosaur koje sam ja vidjela u one2play su precijenjeni jer imaju tako mali ekran da je to nevjerovatno. ja sam neki obicni plavi laptop, bio je bas za decke, uzela mojoj M jer je bio najjeftiniji i razvalila ga je za 7 dana, svirao je, imao neke pjesmice, abeceda, izgovarao na engleskom slova i rijeci, mozda je kostao 12 KM u bivsem sam shopu u Kralja Tomislava, sad je tu radnja sa igrackama

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu miracle)
Neposredna veza do poruke: 226
20.1.2012 12:57:27   
miracle
user posted image user posted image Hvala.....

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 227
20.1.2012 12:58:37   
miracle
leona....znam da će ga razvaliti garant,jer je još mali...ali obećala sam mu....i moram ga kupiti...

Hvalauser posted image

(odgovor članu miracle)
Neposredna veza do poruke: 228
20.1.2012 13:01:29   
leona81
IZVORNA PORUKA: miracle

leona....znam da će ga razvaliti garant,jer je još mali...ali obećala sam mu....i moram ga kupiti...

Hvalauser posted image

joj znam, ista sam takva...vidis ova opcija od Tajre nije losa, nisam odavno bila u Robotu...ali eto znas sad da ima i u toj radnji u K. Tomislava, bilo je raznih od jeftinoce do skupih:)

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu miracle)
Neposredna veza do poruke: 229
20.1.2012 13:36:53   
zagy
U fazi smo Angeline balerine, pa me interesuje ima li se gdje kupiti igračka ili garderoba sa njenim likom ?

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 230
21.1.2012 0:27:06   
teacher75
zna li neko gdje ima kupiti plisani strumf, malo veci, oko 25 cm i posto je?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 231
21.1.2012 0:46:04   
milenium
IZVORNA PORUKA: zagy

U fazi smo Angeline balerine, pa me interesuje ima li se gdje kupiti igračka ili garderoba sa njenim likom ?

nikad čula za tu zvrk hanumu!user posted image

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 232
21.1.2012 1:06:12   
ziki
IZVORNA PORUKA: milenium

Dok je Nemirko bio u fazonu skupljanja slicica bio je album i slicice sa Andjelinom a igracku nisam vidjala. Za garderobu ne znam, ne zalazim medju rafove za curice iz zdravstvenih razlogauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 233
21.1.2012 1:09:23   
Medić*
IZVORNA PORUKA: ziki

IZVORNA PORUKA: milenium

Dok je Nemirko bio u fazonu skupljanja slicica bio je album i slicice sa Andjelinom a igracku nisam vidjala. Za garderobu ne znam, ne zalazim medju rafove za curice iz zdravstvenih razlogauser posted image

Igracku nisam ni ja vidjela nigdje, a jedno vrijeme i moj F je bio po vazdan balerina Andjelina user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 234
21.1.2012 21:16:26   
leona81
IZVORNA PORUKA: teacher75

vidjela sam samo male, oko 10 cm, bili su 7 KM u konzumu

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 235
21.1.2012 21:44:41   
Skvo RR
ja sam ih vidjela na onom standu kod as.a na socijalnom vise strumfovi zajdeno sa dorom i ostalom rajom. Cijenu ne znam.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 236
21.1.2012 22:03:59   
teacher75

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: teacher75

vidjela sam samo male, oko 10 cm, bili su 7 KM u konzumu

hvala, narucili smo ovog od 25cm preko ebay-auser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 237
21.1.2012 22:29:36   
Adana
Bilo je i Strzmfova svakakvih u One"Play :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 238
22.1.2012 9:27:36   
leona81
gdje ima plisana dora mala? i inace sve u vezi s dorom, ova moja je opsjednuta...jel neko posteljinu vidio negdje?

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 239
22.1.2012 11:27:19   
R&T@

gdje ima plisana dora mala? i inace sve u vezi s dorom, ova moja je opsjednuta...jel neko posteljinu vidio negdje?

Na fbuser posted image

Ukucaj djecija odjeca po narudzbiuser posted image

Posteljine su od 55-65 KM, igracka oko 30 KM...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 240
22.1.2012 12:10:32   
MajkaTereza
Moja rodica kupila curici na piku Dora zidne stikere, preslatki. Mala tako ponosna, kad joj dodju drugarice samo ponavlja: ja imam Dorinu sobu user posted image Ne znam tachno shta je ukucala,ali eto da vam javimuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 241
22.1.2012 14:01:54   
leona81
IZVORNA PORUKA: tajra

Na fbuser posted image

Ukucaj djecija odjeca po narudzbiuser posted image

Posteljine su od 55-65 KM, igracka oko 30 KM...

vidjela sam to al ta dora ne lici na doru, a posteljine su na ebay 10 funti plus 5 funti dostave...ako ima negdje za nekih 30ak KM to mi je ok, sve preko se ne isplati, za igracku takodjer...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 242
22.1.2012 14:02:22   
leona81
IZVORNA PORUKA: MajkaTereza

Moja rodica kupila curici na piku Dora zidne stikere, preslatki. Mala tako ponosna, kad joj dodju drugarice samo ponavlja: ja imam Dorinu sobu user posted image Ne znam tachno shta je ukucala,ali eto da vam javimuser posted image

hvala hvala:) mozda to uzmemo

(odgovor članu MajkaTereza)
Neposredna veza do poruke: 243
22.1.2012 14:11:14   
Hannan
Molim mamice ove malo starije djece da mi daju ideju sta bi djecaku od 5g moglo biti zanimljivo, nesto "pametno" ...ja nikako da skontam, kontam onu garazu sa auticima, neki dan sam gledala ono nesto "pazi tatu da ne probudis" ne znam tacno kako se zove je li neko uzimao, vrijedi li?

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 244
22.1.2012 14:16:48   
mamine oci
ne znam djeca su razlicita, ali cinimi se da lego kocke nikad ne dosade pa cak se i stariji zaigraju user posted image

ja usput da pitam gdje bi mogla nabaviti igracku super mario ako uopste ima?user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 245
22.1.2012 14:22:17   
mama75
IZVORNA PORUKA: Hannan

Molim mamice ove malo starije djece da mi daju ideju sta bi djecaku od 5g moglo biti zanimljivo, nesto "pametno" ...ja nikako da skontam, kontam onu garazu sa auticima, neki dan sam gledala ono nesto "pazi tatu da ne probudis" ne znam tacno kako se zove je li neko uzimao, vrijedi li?

Super igrica. Moja kcerka to ima i svi se igramo (prava porodicna igra kada imas dijete od 4-7 godina uzrasta, mada se sada i ova mala igra s nama). Ja sam par puta to kupila za poklon i svi su bili odusevljeni. Inace su mi te drustvene igre super poklon. Zabavi se dijete sa roditeljima, sa bratom/sestrom, sa drugarima kada dodju.

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 246
27.2.2012 14:01:57   
tap3ah
Trebao bi nam neki robot - igračka. Pa ako ko ima iskustva s kojim neka preporuči

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 247
27.2.2012 14:14:39   
Hurma
i ja ponekada ne znam koju igracku uzeti... ali sam skontala da autice od nas vise nece dobiti... sad mu muz sa puta donio TImmytime igracku, nesto se kaci pa kao ne smije da skoci ovo ono... pa se on trudi nesto, stima... malo skuplja igracka, ali bas malo da razvija mozak i motoriku... vise se jezim na puzanja i guranje po stanu autica... fakat treba uzimati inteligentnije igracke... one2play u BBI je vrg... ali je poskup, a opet kazem bolje mjesecno jedna kako treba nego sedmicno neka koja vrlo brzo zavrsi u kontejneru... ako imate prijedloge, molim dajte...
moj malac ima 2,5 godine... hvala :)

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 248
3.3.2012 23:31:46   
leonela
ne znam da li znate ali second hand baby,tako nesto, na dobrinji ima super igracke,i kvalitetne i jeftine,moze se naci dosta did.igracaka.A kad si kod tog timija i mi imamo isti i super je user posted image .

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 249
3.3.2012 23:35:10   
draguljče
PINO TOY. Eto igračaka. I što manje to bolje.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu leonela)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *