|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gdje kupiti - igračku?
3.3.2012 23:40:28   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: Hannan

Molim mamice ove malo starije djece da mi daju ideju sta bi djecaku od 5g moglo biti zanimljivo, nesto "pametno" ...ja nikako da skontam, kontam onu garazu sa auticima, neki dan sam gledala ono nesto "pazi tatu da ne probudis" ne znam tacno kako se zove je li neko uzimao, vrijedi li?

Super igrica. Moja kcerka to ima i svi se igramo (prava porodicna igra kada imas dijete od 4-7 godina uzrasta, mada se sada i ova mala igra s nama). Ja sam par puta to kupila za poklon i svi su bili odusevljeni. Inace su mi te drustvene igre super poklon. Zabavi se dijete sa roditeljima, sa bratom/sestrom, sa drugarima kada dodju.

podpisujem mamu 75.
predobra igrica...
nama je jako dobra i lude špagete...
također za 4 igrača...moje cure je baš vole...
kupovali smo i za poklone i svima se dopalo...
i tupko lupko je ludilo krozuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 251
4.3.2012 8:44:25   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: Hannan

Molim mamice ove malo starije djece da mi daju ideju sta bi djecaku od 5g moglo biti zanimljivo, nesto "pametno" ...ja nikako da skontam, kontam onu garazu sa auticima, neki dan sam gledala ono nesto "pazi tatu da ne probudis" ne znam tacno kako se zove je li neko uzimao, vrijedi li?

Super igrica. Moja kcerka to ima i svi se igramo (prava porodicna igra kada imas dijete od 4-7 godina uzrasta, mada se sada i ova mala igra s nama). Ja sam par puta to kupila za poklon i svi su bili odusevljeni. Inace su mi te drustvene igre super poklon. Zabavi se dijete sa roditeljima, sa bratom/sestrom, sa drugarima kada dodju.

mi ovo igramo svako jutro al ne igricu vec zapraveuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 252
22.3.2012 13:58:12   
shpagica
Znate li gdje ima Strumpfova? Figurice, igrice, bilo sta? U one2play smo uzeli onu gljivu kucicu i papa strupmfa u autu i vise nista tamo sad i nema cini mi se user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 253
22.3.2012 14:03:18   
Monaa
Gdje se ima kupiti ta igrica "pazi tatu da ne probudis"? Super mi je naziv user posted image

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 254
4.4.2012 8:46:05   
hampsi
IZVORNA PORUKA: shpagica

Znate li gdje ima Strumpfova? Figurice, igrice, bilo sta? U one2play smo uzeli onu gljivu kucicu i papa strupmfa u autu i vise nista tamo sad i nema cini mi se user posted image

U FIS-u ima plisanih, malo vecih, strumfova a u Izboru smo nasli male strumfove velicine upaljaca user posted image . Ima ih razlicitih u pakovanjima, po 6 kom, negdje oko 4,50 KM.
Da li je neko vidio igracku Nodija ili nesto iz tog crtanog?

< Poruku je uredio hampsi -- 4.4.2012 8:47:02 >

Takva sam kakva sam

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 255
4.4.2012 8:59:37   
leona81

IZVORNA PORUKA: shpagica

imas u kralja tomislava bivsi sam shop, tamo sam vidjela papa strumfa malo veceg plisanog

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 256
4.4.2012 10:14:42   
shpagica
Hvala vam za strumpfove!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 257
4.4.2012 12:27:17   
tajcika
shpagice u interexu na spratu u radnji moj izbor imas igrackica stumpfovi i to po nekoj bezveze cijeni

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 258
17.4.2012 16:07:12   
Medi_87
gdje kupiti tunel djeciji

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 259
17.4.2012 17:21:46   
nanika
O kakvom tunelu se radiuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 260
18.4.2012 14:25:47   
Medi_87
ma onaj sto se djeca provlace kroz njega http://img72.imageshack.us/img72/5574/tunell.jpg ima ovakav u kiki user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 261
23.4.2012 13:17:14   
Tajno moja
Pošto se mom malenom uskoro bliži drugi rođendan,sad sam u fazonu šta kupiti za taj uzrast,a da bude edukativno,zanimljivo.Razbih glavu razmišljajući šta i kako....
U Robotu sam vidjela stolić sa tablom za pisanje i klupicu i to mi se nenormalno svidjelo,ali opet kontam možda je još mali za to,pa mi je to ko neka alternativa.
Voljela bih mu kupiti stalak sa alatom,ali u baby centru takav košta od 80-100 km,pa ako neko zna gdje mogu kupiti povoljnije neka kaže :)
I da,gdje mogu kupiti kvalitetne autiće sa likovima iz crtića,Rory,Tomica i prijatelji,itd?Imal' se igdje za kupiti bilo šta od Pocoya?
Dajte prijeloge pliz šta bi bilo zanimljivo jednom dvogodišnjaku kojem su autići i lopta glavna zanimacija i vožnja autića na "odgurivanje".
Šta biste predložili od drvenih igračaka,jer sam njihov big fan :)
Hvala na svakoj pruženoj pomoći/informaciji :)

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 262
23.4.2012 13:22:24   
Malenaoduvijek
Šta biste predložili od drvenih igračaka,jer sam njihov big fan :

drvenih igracaka imas u svjetlosti,veliki izbor i jako su lijepe,vozici,slagalice cak i bicikl ali su dosta skupe.a tomice imas u merkuru na otoci vozic kosta oko 40 KM a cini mi se da ih ima i u one to play,barem je bilo ...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 263
23.4.2012 13:43:20   
Blue rose RR
Drvene igračke imaš i u maloj knjižari (ne znam naziv) u Importaneu, na drugom spratu.
I meni su mamile pogled-ali smo mi prerasle drvo, i imale smo ga u izobilju :) 

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 264
24.4.2012 23:29:07   
tap3ah
A trubu za bicikl??

Imali toga gdje ... ili neko šašavo zvonce

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 265
24.4.2012 23:34:44   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: tap3ah

A trubu za bicikl??

Imali toga gdje ... ili neko šašavo zvonce

Mi smo kupili svojoj djevojcici ono zvono za bicikl koje oponasa zvuk motorauser posted image  To joj bila zelja, pricvrsti se za rucku od bicikla, a ima u konzumuuser posted image

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 266
4.5.2012 15:47:03   
ucitelj
znate li mozda postoji li jos i danas od chica onaj tornjic s kolutovima u boji i kad se ljulja ima neku zvecku u sebi pa lijepo zvuci
gdje ima kupit ili uopce nabaviti hvala unaprijed

Napokon mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 267
8.5.2012 20:05:58   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Pošto se mom malenom uskoro bliži drugi rođendan,sad sam u fazonu šta kupiti za taj uzrast,a da bude edukativno,zanimljivo.Razbih glavu razmišljajući šta i kako....
U Robotu sam vidjela stolić sa tablom za pisanje i klupicu i to mi se nenormalno svidjelo,ali opet kontam možda je još mali za to,pa mi je to ko neka alternativa.
Voljela bih mu kupiti stalak sa alatom,ali u baby centru takav košta od 80-100 km,pa ako neko zna gdje mogu kupiti povoljnije neka kaže :)
I da,gdje mogu kupiti kvalitetne autiće sa likovima iz crtića,Rory,Tomica i prijatelji,itd?Imal' se igdje za kupiti bilo šta od Pocoya?
Dajte prijeloge pliz šta bi bilo zanimljivo jednom dvogodišnjaku kojem su autići i lopta glavna zanimacija i vožnja autića na "odgurivanje".
Šta biste predložili od drvenih igračaka,jer sam njihov big fan :)
Hvala na svakoj pruženoj pomoći/informaciji :)

Djeciji svijet imaju fantastican izbor ...sve od drveta ... mene je odusevio jedan konjic...

http://www.djecijisvijet.ba/

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 268
8.5.2012 22:55:21   
hampsi
Mi trazimo 2 stvari one kao zice sa raznim geometrijskim stvarcicama koje se pomjeraju i nesto sto nije igracka a ja to tek skontah user posted image tutu koja svira. Ako iko zna gdje mozemo naci bilo koje od ovo dvoje

< Poruku je uredio hampsi -- 8.5.2012 22:57:36 >

Takva sam kakva sam

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 269
8.5.2012 23:11:43   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: hampsi

Mi trazimo 2 stvari one kao zice sa raznim geometrijskim stvarcicama koje se pomjeraju i nesto sto nije igracka a ja to tek skontah user posted image tutu koja svira. Ako iko zna gdje mozemo naci bilo koje od ovo dvoje

postajem papagaj... user posted image tu igracku imas u Djecijem svijetu... mi imamo slicnu koju smo kupili davno u TL ...a tuta je bila u TL tako da ne vjerujem da ces je naci ...osim da pogledas jos u baby centry u BBI

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 270
9.5.2012 8:11:15   
hampsi
Hvala! Suprug ce bas danas ici da kupuje neke slagalice kod njih pa da i to kupi ako bude. A za tutu cu se onda dobro namuciti user posted image

Takva sam kakva sam

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 271
9.5.2012 8:26:32   
djoisa
IZVORNA PORUKA: hampsi

mene zanima kako izgleda ova igracka ima li neko sliku user posted image

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 272
9.5.2012 8:40:54   
Mala Selma
kao zice sa raznim geometrijskim stvarcicama koje se pomjeraju

Hampsi, tu igracku imas kupiti u Svjetlos knjizari pored Vjecene vatre , a vidila sam i u One2playuser posted image  i kostaju oko 50 KM

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 273
9.5.2012 9:05:06   
Dalil@
ĐoIsA, evo je

user posted image

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 274
9.5.2012 9:12:42   
hampsi
Mala Selma hvala! Danas trazimo user posted image Trazila sam i ja sliku ali ne nadjoh

Takva sam kakva sam

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Utakmica BiH:Grčka
DM

Idete li na ovu utakmicu?

da (15%)

ne (85%)

Broj svih glasova: 55

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *