Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi trazimo 2 stvari one kao zice sa raznim geometrijskim stvarcicama koje se pomjeraju i nesto sto nije igracka a ja to tek skontah tutu koja svira. Ako iko zna gdje mozemo naci bilo koje od ovo dvoje
postajem papagaj... tu igracku imas u Djecijem svijetu... mi imamo slicnu koju smo kupili davno u TL ...a tuta je bila u TL tako da ne vjerujem da ces je naci ...osim da pogledas jos u baby centry u BBI
Tuta koja svira je bila u Baby centru i u onoj prodavnici sa igračkama pored markala.
ima li gdje u SA kupiti igracka-ogledalo za auto, koje se postavi na zadnje sjediste kako bi se moglo vidjeti dijete koje je u austosjedalici? nesto ala na donjem linku...
A nista draga BIMACO je nas klijent i meni licno otkrice... kupili smo AS kod njih a i kuhinjicu... i zaista imaju lijep izbor a i vrlo su brzi u dostavi... na kucnu adresu
gdje kupiti slagalice od 35 kom. one malo bolje - kao fifi, imamo 2 fifi iz one2play ali ne mozemo naci nista slicno tome...dobili smo one manje u paketicu ali je to onaj tanki karton i nisu bas nesto
gdje kupiti slagalice od 35 kom. one malo bolje - kao fifi, imamo 2 fifi iz one2play ali ne mozemo naci nista slicno tome...dobili smo one manje u paketicu ali je to onaj tanki karton i nisu bas nesto
ja sam ajši kupila u baby centru slagalicu od 40 komada a kad se složi veličine je 100 sa 70 cm. znači baš velika. oko 20i koju KM je bila. tema miki maus i raja neka. ona je baš voli i debeli je karton a velike pločice. vidjela sam takvu još negdje ali se trenutno ne mogu sjetiti gdje
za kuhinjicu ne znam cijenu osim za barbi koja je oko 100 KM. tu smo jednom kupili na poklon pa zato znam tačno
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
trazila sam, ove nisam vidjela, nasla samo 2 fifi, one malecke timmy s malo komada i to je sve...u knjizarama su sa puno vise dijelova, a mislim da je 35 zasad maximum za njenu dob.
U Merkatoru imas. I nemoj je ogranicavati sa brojem dijelova. Moja curica vec par mjeseci bez problema slaze one od 60 djelova. Imam dosta toga od starije kcerke i tako smo joj postepeno davali sa sve vise dijelova, jer je jedino tada mirna i nahranimo je tako u neznanju. Starija je npr te puzle slagala sa 4-5 godina, jer na njima pise 3+ ili 5+ i sl. pa smo kupovali bas primjereno za njenu dob. Mladja eto igrom slucaja pocela slagati i otkrijemo da ta dob koja je napisana nema nikakve veze sa stvarnom dobi djeteta
trazila sam, ove nisam vidjela, nasla samo 2 fifi, one malecke timmy s malo komada i to je sve...u knjizarama su sa puno vise dijelova, a mislim da je 35 zasad maximum za njenu dob.
U Merkatoru imas. I nemoj je ogranicavati sa brojem dijelova. Moja curica vec par mjeseci bez problema slaze one od 60 djelova. Imam dosta toga od starije kcerke i tako smo joj postepeno davali sa sve vise dijelova, jer je jedino tada mirna i nahranimo je tako u neznanju. Starija je npr te puzle slagala sa 4-5 godina, jer na njima pise 3+ ili 5+ i sl. pa smo kupovali bas primjereno za njenu dob. Mladja eto igrom slucaja pocela slagati i otkrijemo da ta dob koja je napisana nema nikakve veze sa stvarnom dobi djeteta
ja nih da potpišem mamu75...ista situacija i kod nas....
F sad pa sad onu od 60 djelova diznay iz baby centra...a H je nismo dlai dok nije 5 napunila...
< Poruku je uredio Hanady RR -- 29.5.2012 0:51:07 >
ali M ima 2,5 godine i vidim da djeca njenog uzrasta, tj djeca mojih rodjaka i prijatelja uopste ne slazu slagalice? nisam htjela da pretjerujem a vidim da ih voli. slozi ovu od 35 dijelova za manje od 5 min...znaci mozemo preci na vece, danke:)
naravno da mozes upravo tako kad skontas da joj brzo ide slaganje te za manju uzrast onda krenes na vise ... asja je jedno vrijeme bila luda za puzlama ...slagala ih bas bas brzo...pa i kad sam presla na vece isto je bilo...onda je samo prestala...valjda joj dosadilo...