Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hjoj lijepe lutke moje ...hvala vam eto sad treba da dođem do Sa al hajd nije to problem...al vidite koliko je to nerealno kod nas košta 37KM a 9$ u Americi, to je sigurno zato što su nam plate dobre ...
hjoj lijepe lutke moje ...hvala vam eto sad treba da dođem do Sa al hajd nije to problem...al vidite koliko je to nerealno kod nas košta 37KM a 9$ u Americi, to je sigurno zato što su nam plate dobre ...
Ma nisu sve varijante 37 KM. Koliko sam ja mogla vijdeti, ima opcija i po 20 KM, i skupljih. Ne znam ima li ista jeftinije. Ne, ozbiljno. Imaju varijante koje svijetle u mraku, pa one obicne, pa one sa 300 trakica itd.. Nisu sigurno sve 37. Mozda je 37, ona kao sa nekim aparatom. Eh sto ti ne slika
drage dame,sinoc na nova-tv gledam reklamu za snizenje u konzumu,i vidim izmedju ostalog igracku ROARY,kao neki volan,pa me zanima ima li to kod nas kupiti,ja nigdje nisam vidjela u Zenici, ,bas bih voljela svom sinu za rodjendan da kupim jer je on odusevljen njime.pozzzz
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.