|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
14.9.2011 10:37:00   
enči80
IZVORNA PORUKA: enči80

37 sedmica

+13user posted image i dobili smo pohvale od dr, a kako jedemo ovih dana ne gine nam još koja kg do krajauser posted image

Za ovu trudnoću ja se odjavljujem user posted image

Konačna kilaža je bila +15 a evo sedam dana poslije poroda imam 17kg . manje.
Sreća moja pa je sve na bebe otišlouser posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 2026
14.9.2011 11:25:23   
Sensia
Enci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  svaka cast, jos blizanci, ma heroj si praviuser posted image user posted image user posted image

Mi smo jutros 34 sedmica na +7 kg i ja zadovoljna user posted image  jer juce je lego pleh tikvenice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 2027
14.9.2011 14:42:38   
star
38 sedmica mashalla +18 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2028
14.9.2011 21:07:26   
Sonja
Enci i Sensia svaka castuser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 2029
15.9.2011 8:10:47   
ivannna
evo da se i ja prijavijm 17+4 (zvanično 5 mjesec user posted image )
u plusu 3 kg, nisam nikako mršala od početka trudnoće, nisam povraćala, tako da je ovo u odnosu na moju početnu vagu user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2030
15.9.2011 8:31:05   
pauza
prije trudnoce imala 58kg, pa smrsala 2kg, a sad imam 59kg, sto znaci ili +1kg ili +3kg, zavisi koji metod racunanja koristimo  user posted image user posted image user posted image
a danas nam je 21+2 :-)

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 2031
15.9.2011 9:32:09   
Silver
moj metod user posted image user posted image user posted image  znaci +1kg....user posted image user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 2032
15.9.2011 14:22:43   
buduca_mama
ja sam u 19-om tjednu trudnoce udebljala sam se vec 6 kg ne znam koliko je to dobro..ali jednostavno kile same idu gore i volim jesti i ne mogu si pomoci..user posted image

(odgovor članu edita83)
Neposredna veza do poruke: 2033
15.9.2011 14:26:26   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: buduca_mama

ja sam u 19-om tjednu trudnoce udebljala sam se vec 6 kg ne znam koliko je to dobro..ali jednostavno kile same idu gore i volim jesti i ne mogu si pomoci..user posted image

ne sekiraj se, samo gledaj da jedes zdravo i koliko mozes umjerenouser posted image

ima nas i bucmastih ovdje samo se vecina buca ne javlja na ovu temu, jedino ja, ja sam evo 27. sedmica i u plusu sam 10kg mozda i kilu vise, ovo je od zadnjeg vaganja....tako da je i to ok SVE DOK TI JE PRITISAK OK,beba lijepo napreduje(sto je najbitnije) a kilice ce spasti....vidis kako zenice izgube po 15kg poslije poroda a kamoli jos period dojenjauser posted image

(odgovor članu buduca_mama)
Neposredna veza do poruke: 2034
15.9.2011 14:27:29   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Silver

moj metod user posted image user posted image user posted image  znaci +1kg....user posted image user posted image user posted image

Silverko to je ispravan metod jer na svakim kalkulatorima te pita za kilazu u momentu prije spoznaje trudnoce. i ja sam smrsala 2-3 kg u prvim mjesecima ali to ne pikam, tako i moja dr isto
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tvoj metod je pravi metoduser posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 2035
15.9.2011 14:56:29   
pauza
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Silver

Silverko to je ispravan metod jer na svakim kalkulatorima te pita za kilazu u momentu prije spoznaje trudnoce. i ja sam smrsala 2-3 kg u prvim mjesecima ali to ne pikam, tako i moja dr isto
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tvoj metod je pravi metoduser posted image user posted image

sto je ovo super, onda sam ja samo +1kguser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2036
15.9.2011 15:01:19   
Hannica

37 sedmica

+13user posted image i dobili smo pohvale od dr, a kako jedemo ovih dana ne gine nam još koja kg do krajauser posted image

Za ovu trudnoću ja se odjavljujem user posted image

Konačna kilaža je bila +15 a evo sedam dana poslije poroda imam 17kg . manje.
Sreća moja pa je sve na bebe otišlouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo zeno.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 2037
15.9.2011 15:07:20   
gerberka
IZVORNA PORUKA: buduca_mama

sve isto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

s tim sto sam bas bila zgodnica prije trudnoće, mislim da nije velika promjena..kazu mi da sam se "zaokružila u licu", ali dr kaže da pazim, jer ima još sedmica user posted image ..a ovo boldirano..istttoooooooooouser posted image user posted image user posted image

zadnju sedmicu se trudim user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 15.9.2011 15:08:35 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu buduca_mama)
Neposredna veza do poruke: 2038
15.9.2011 15:29:28   
Đenifer
Ja mislim da je svaka trudnoća individualna i da svaki porod je drugačiji...Sa prvim djetetom(dječak) bila sam ko tenk, nagurala 18 kg i bila puna vode, sva se izobličila, natektnute noge , japanke br42 nosila, ma užas.Porodila se u oktobru , spalo na porodu 8 kg i 10 sam nosila zajedno sa sobom narednih 10 mj, što znači da ni grama nisam spala, još sam dojila bebicu godinu, znači svi su me dovodili u zabludu da ću se " istopiti " za pola godine.Tek sam malo počela ispuhivati pred povrtaka na posao nakon godinu i nikad nisam vratila svoju kg pred porod, tako da se mnoge ne zavaravaju, nisam jela ništa puno nego inače i nisam izgubila kg. Sad sam trudna 8 mj (djevojčica) (32 +4), i upola manja nego sa prvom trudnoćom, sad mi je termin početkom novembra, nisam dobila svega 8-9 kg, nisu mi nateknute noge kao u prvoj, mogu čak i u štiklama da hodam ha ha da nije stomaka!!!! e sad ćemo vidjeti kako i hoće li kile spadati kao što se priča, budu li, javljam se da se pohvalim i pridružim u klub mama koje su brzo skinule kg poslije poroda.Inače sam jako aktivna, hodam ,krečem se, radim ...i uvijek sam bila okretna i u pokretu, ali kile su stajale. Sve je to individualno...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2039
15.9.2011 15:40:57   
Bebica11
Đenifer sve je individualno i dobivanje kg i mrsanje. Npr neko ne jede puno al je skloniji debljanju, neko ima potrebu da jede jer ima posljedice ako smanji kolicinu hrane i jacu hranu (kao ja npr) imam hipoglikemiju(2 nalaza pokazala) ako ne jedem slatko i hljeb i nesvjesticu...

al neko je nizak i njegovih 5-6kg je kao nekome 10kg, sve je to individualno, isto tako ne treba se sad praviti takmicenje ko ce manje dobiti jer imam zenica kojima se svidja kako ja otvoreno pisem koliko sam dobila i salju mi pp da im je stanje isto al valjda se ne smiju javitiuser posted image

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 2040
16.9.2011 12:49:52   
Alma_27
jesam li ja spomenula da se obavezno vagam ujutro cim ustanem. ne popijem ni casu vode prije vaganja user posted image da se malo zavaram user posted image

za sada je na punih osam mjeseci 11kg. bilo bi i manje da nisam za bajram a i poslije pocela jesti sve zivo. kao izbjegavam baklavu a ovamo jedem druge kolace :) mene je strah sad dobitka tezine zbog vode u devetom mjesecu. to mi se desilo u prvoj trudnoci. al i to se brzo ispiski poslije poroda user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 2041
19.9.2011 11:20:01   
Vodolija83
33+6 maloprije sa vaganja , u + sam 12,50 kg. Ja zadovoljna user posted image  

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 2042
19.9.2011 12:00:06   
animagical
10kg je ostalo na poroduuser posted image samo dojite zene...stomak nestaje ekspresnouser posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 2043
19.9.2011 12:17:14   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

10kg je ostalo na poroduuser posted image samo dojite zene...stomak nestaje ekspresnouser posted image

user posted image user posted image user posted image

znaci ipak nema sekiracije oko kilica aBduser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2044
20.9.2011 12:41:29   
Gift
34 sedmice +14 kg
vrag odnio salu, obecala sam sama sebi - od danas na dijetu..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2045
20.9.2011 12:50:29   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

34 sedmice +14 kg
vrag odnio salu, obecala sam sama sebi - od danas na dijetu..

Boga mi meni je nelogicno da te ruze, uopce nisi toliko puno dobila (jos mirujes) koliko su digli frku al etouser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 2046
20.9.2011 12:57:16   
star
8 dana do termina +19kg i nije me SRAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2047
20.9.2011 12:59:58   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: star

8 dana do termina +19kg i nije me SRAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nema na porod dok ne zaokruzis na 20user posted image

sad ce to spastiuser posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 2048
20.9.2011 13:01:51   
star
IZVORNA PORUKA: Bebica11

koliko jedem ne bi me cudilo user posted image a da me vidis...ne bi nikad rekla..samo stomak kilometar ispred mene user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2049
20.9.2011 13:06:24   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Bebica11

koliko jedem ne bi me cudilo user posted image a da me vidis...ne bi nikad rekla..samo stomak kilometar ispred mene user posted image user posted image

pa pisala si da ti je krupan stomo i imas vise pl vode, to je to 100%, kad se javis za koji dan da si na -15kg u startu ostavilauser posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *